[Fake X’mas Giveaway] Goodie bag de la Shan’shi

12 Dec 2014, Cristina Mazilu

Nu stiu ce planuri aveti voi pentru masa de Craciun, pentru petrecerea de Revelion & such, da’ eu stiu ca am facut astazi un SUPER RED CURRY CU BAMBUS SI CHIFTELE. Da, chiftele – asta se intampla cand o moldoveanca incearca sa se apropie de bucataria asiatica. Dar despre asta va povestesc saptamana viitoare.

Pana atunci va dau o tema de gandire si un giveaway care sa va stimuleze: vedeti voi pungile, borcanele, sticlele si cutiile cu ingrediente Shan’shi de mai sus? Acestea si chiar unele in plus le puteti primi ca daca imi spuneti intr-un comentariu la aceasta postare ce ingredient Shan’shi preferati pentru retetele voastre asiatice (si care sunt acelea, desigur) (moldoveanca are nevoie de inspiratie ;-)

Astept raspunsurile voastre pana vineri, 19 decembrie, ora 23:59. Vor fi trei castigatori alesi random care vor primi cate un cos cu produsele Shan’shi.

Fake X’mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Later update

Castigatorii  sunt cei de mai jos. Astept cate un mail cu datele de contact :-)

Screen Shot 2014-12-21 at 11.06.24 AM Screen Shot 2014-12-21 at 11.06.06 AM Screen Shot 2014-12-21 at 11.05.41 AM

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (135)
  1. dush says:

    laptele de cocos daca dulce….iar daca is in plan pachetele de primavara…clar amestecul chop-suey

  2. Laura says:

    curry leaves si schinduf

  3. Roxana C says:

    Definitely Chop Suey. Pentru cand vii acasa inghetat si o pui repede de un stir fry cu noodles de orez cu ulei de susan.

  4. andreea says:

    orezul Sushi Reis, pentru sushi evident, e foarte bun si gata foarte repede!

  5. Laura says:

    Pachețelele de primăvară sunt the closest thing to assian cooking de la mine de-acasă. Și am băgat în ele mulți noodleși și le-am dipped în două tipuri de sos – unul era wasabi și unul era de alune. Și Laura era fericită.

  6. Red curry si lapte de cocos

  7. roxana says:

    lapte cocos, pt tom kha gai
    wasabi & orez pt sushi

  8. elisa says:

    ah clar Wok Nudeln, poate Chop Suey si Sweet China – cu niste alte legume facute faine in wok ;) o minunatie

  9. Georgiana says:

    Sosul Chili Thai imi place foarte mult

  10. Irina Visan says:

    Sosul de soia pentru orez cu morcov, ou si ceapa verde, sosul chilli dulce pentru pui/vita la wok si laptele de cocos pt curry (am vazut un documentar fascinant despre bucataria Indiana care mi-a trezit curiozitatea fata de curry – Rick Stein’s India)

  11. Ioana says:

    Laptele de cocos, pentru supa de pui cu cocos. :)

  12. Bogdan says:

    Daca cineva se poate opri la un singur ingredient, respectul meu pentru autocontrol. Lapte de cocos + chillies + spice pt minunatele curry, sushi rice si sosuri pt. sticky rice cu legume la wok si lista continua pt. fiecare ingredient de acolo :))

  13. Cu toate ca talentul in bucatarie este in proces de dezvoltare, in ultima perioada m-am imprietenit cu sosul de soia, pe care l-am pus chiar si in supa miso cu alege si ciuperci.

  14. Ovidiu says:

    hmm, sushi rice ar fi a good start, sa-ncerc sa-mi fac singur sushi :)

  15. Alex F says:

    Lapte de cocos pentru retete ca la televizor :)

  16. Alwssa says:

    Wok Sauce si noodles :x Imi place foarte mult puiul sichuan si cu noodles. Au un gust aparte

  17. LIANA says:

    Chop Suey combinat cu orez si Thay ChilliSauce :)

  18. Alina says:

    Pui cu curry rosu si orez cu sos de soia

  19. Felicia Abaza says:

    Prestez cate un curry de cel putin 2-3 ori pe luna, asa ca nu-mi pot lipsi laptele de cocos si Thai Red Curry. ;)

  20. Dana says:

    Chilli si taietei cu ou pentru un super stir fry de pui cu legume. Plus sos de soia si sos de peste.

  21. Roxana says:

    Lapte de cocos si pasta de curry rosu pentru supa Tom yum :)

  22. Lisa says:

    fara red curry & coconut milk viata e pustiu….magic ingredients for panang chicken curry, thai peanut sauce…si daca mai punem la socoteala si niste noodles o dam in peanut chicken noodles stir fry awesomeness

  23. R. says:

    omg chinese food!!! As zice sos de soia in (aproape) orice – si lapte de cocos in curries (cum ar fi cel de linte pe care abia astept sa-l fac azi)

  24. LIDIA says:

    Laptele de cocos pentru cele mai bune briose cu ciocolata si smochine.

  25. Alexandra says:

    Imi place f mult sa pun lapte de cocos in orezul cu pui si sos de curry. Fara cocos nu are aceeasi consistenta si gust :)

  26. Olivia says:

    cel mai des: orez basmatic Shan’shi Orez wok cu sosul de soia Shan\shi Sos Wok

  27. alexandra says:

    japan teriyaki pentru chicken teriyaki .
    o reteta pe care nu am facut-o de foarte multa vreme ( valoare sentimentala, burried now deep down) … dar pe care ar fi cazul sa o revizuiesc.

  28. Mihaela says:

    Wasabi – for crunchy chicken bites (but, really, I like all all of these goodies)

  29. Teodorescu Roxana says:

    Legumele “Chop Suey” pentru o porţie zdravănă de tăiţei chinezeşti cu pui şi legume.

  30. anadiana says:

    sushi reis pentru nişte rotocoale de sushi cu somon şi avocado; sau cu creveţi înotând prin chilisauce

  31. florina says:

    Sosul Chili Thai!!! Salivez si tastez!

  32. florina says:

    Sosul Chili Thai!!! Salivez si tastez! Atat pentru un pui delicios cat si vita la cuptor cu sos din asta dumnezeiesc!

  33. Diana-Catalina Zagrean says:

    Lapte de cocos pun in aproape orice (munteanca care traieste pentru ciorba intelege treaba cu chiftelele de la moldoveanca) si wasabi as pune in orice, dar ma limitez la chestii nedulci. Vorbesc serios, am facut un sendvis odata cu wasabi peste muschiuletul haiducesc :))

  34. Alina says:

    Laptele de cocos pentru pumpkin, chilli and coconut soup

  35. Ioana Gheorghe says:

    As face niste sushi cu orezul si wasabi si cu toate ca e frig afara, o inghetata de cocos si capsuni cu laptele de cocos.

    Foarte frumos giveaway-ul.

    Sarbatori fericite!

    Ioana

  36. diana says:

    wok sauce pentru noodles cu pui si legume :D

  37. Stefan says:

    Pasta de curry verde, pasta de curry rosu

  38. Maria says:

    Sosurile condimentate pentru multele feluri de curry… curcan, pui, legume…

  39. Corina Motocea says:

    Ador sa fac sushi&maki delicioase si am intotdeauna in casa ingredientele uscate de la Shan’shi… deja mi-e pofta

  40. Sorana says:

    mancam cu placere orice din zona asiatica asa ce imi e greu sa ma limitez la un singur produs ci mai degraba pot sa fac un short list :) teryaki souce, soya sauce, nodlesi , wasabi & orez pt sushi, thay red curry si laptele de cocos ….

  41. Diana says:

    Pasta de curry rosu si chutney-ul de mango suna excelent pentru niste retete cu pui

  42. liliana says:

    Pe o vreme ca asta imi place sa fac taitei chinezesti cu pui si niciodata nu lipseste sosul de soia

  43. Oana R says:

    Sosul de soia e primul. Nu e chinezesc daca nu e cu sos de soia :) Si daca il combini cu fish souce si/sau otet de orez si/sau sos de chilli si putin zahar obtii un sos care face multe mancaruri banale sa se apropie de o specialitate chinezeasca. Sigur, gatite in wok-ul potrivit :)

  44. Otilia Pascovici says:

    Reis Nudeln ( taieteii de orez) pentru atunci cand vii acasa, ti-e foame si trebuie ceva bun si gata repedeeee. Cu legume si la tigaie cu ei Si laptele de cocos pentru bucatarie fusion: pus in supele crema de dovleac sau conopida in locul smantanei dulci pentru o nota subtila si foarte buna.

  45. Anna says:

    pentru astia inca la inceputul drumului gastronomic (asa, ca mine), laptele de cocos e alegerea! suficient de comun&nepretentios, dar totusi exotic si incitant :D

  46. georgiana state says:

    Imediat as alege laptele de cocos , pe care l-am descoperit recent si am inlocuit laptele de vacuta al copilului meu cu acest lapte de cocos bun si sanatos :-) Il mancam cu cereale integrale si fructe de goji…iar eu imi fac un ..imi place sa-i zic terci :-) din :o cana de lapte de cocos, 2 lg de fulgi de ovaz, o banana, miez de nuca si voila ! Un mic dejun sanatos,delicios si cu-o energie cat pentru 2 mese :-D
    Apoi , cred ca m-as baga la orez ,pentru ca tot de curand am descoperit orezul prajit cu ou si de atunci mananc in fiecare zi…sunt in pericol sa mi se lungeasca ochii, zau asa ! De Craciun cred ca mancare chinezeasca savurez :-) De celelalte condimente ce sa mai spun..nici nu le-am incercat, dar sunt convinsa ca sunt toate numai bunataturi! Multumesc !

  47. Mihaela says:

    http://ro.shan-shi.com/coconut-milk/ pentru curry :) si sosul de soia pentru sushi

  48. MIHAILESCU CRISTINA FELICIA says:

    iubesc sosul de soia si orezul yasmine,as dori sa experimentez mai multe retete asiatice dar dupa ce le incerci tu si poate imi spui si mie!!!!! :)

  49. Adrian Rada says:

    Chip Sue și noddles pentru un wow de zile mari

  50. Diana says:

    Thai RedCurry pentru preparatele din orez, arata mai “Craciunesc”

  51. Gabriela Stefan says:

    Taiteii pe primul loc, bambusul si orezul (chiar cu lapte de cocos).Sper sa ne incanti cu cateva retete pe viitor!

  52. Alexi says:

    Sushi Reis pentru rulourile mele preferate de sushi cu ton pe care, uneori, le consum si cu wasabi :)

  53. Popescu Ioana Cristina says:

    Imi place foarte mult pasta de curry de la ShanShi. Este minunata atunci cand fac pui cu curry, dar totul se completeaza cu laptele lor de cocos si chilli-ul(am incercat toate produsele lor si pot spune ca sunt cele mai bune)!

  54. Mihai says:

    Lapte de cocos pentru curry si de incercat intr-o supa crema de dovleac.
    De asemenea si orezul lor combinat cu lapte de cocos.

    Mihai

  55. ada ivanov says:

    hello! vad acolo un sos de soia oare? Stiu ca e un ingredient banal dar mereu imi aminteste placut de prima reteta cu specific asiatic gatita in viata mea: un orez cu pui, chimen si sos de soia, yamy yamy

  56. Ama says:

    Sosul de soia pentru orez prajit cu ou si ceapa verde.

  57. Huci Corina says:

    Tăiţeii de orez i-aş împrieteni cu puţin ghimbir şi usturoi, legume chinezeşti, puţin piept de pui şi la final cu un ou. Mie şi soţului ne place la nebunie rezultatul , foarte gustos !!!

  58. Adri says:

    Eu folosesc laptele de cocos la cheesecake ca sa fie crema mai fina :D

  59. Stan Carmen says:

    Ador Mango Chutney. L-as combina cu niste orez sa iasa un preparat chinezesc delicios.

  60. Elena Stan says:

    Eu am pofta de Orez Sushi pentru Sushi, of course :)

  61. ale says:

    Thai red curry si laptele de cocos pentru o supa thai cu creveti.

  62. AndreeaS says:

    Sosul de soia si laptele de cocos ptr pui cu curry si vita cu legume chinezesti!

  63. Andrada Pascu says:

    Sosul de soia pentru supa de pui cu taieti si ciuperci.

  64. Mihnea Leoveanu says:

    Soia, by all means. Pentru un pui marinat cu usturoi si ghimbir :) plus tăieței

  65. Maria says:

    Wasaaaabi! cum in ce reteta, ca eu il scap in toate?!?

  66. Alina B. says:

    Laptele de cocos si niste taietei de orez.

  67. Madalina says:

    M-ar tenta un lapte de cocos cu care as face un brownie-bottom coconut chocolate cream cake :)

  68. Crina Grigoras says:

    Aş alege Mango Chutney-ul pe care l-aş combina cu o porţie de somon în crustă de alune de pădure

  69. Elena Stefan says:

    Mooor dupa pastele de orez in orice combinatie si imi cam face cu ochiul reteta propusa de ei…

  70. MIHAILA CAMELIA says:

    Wasabi , pasta de curry, chili. Pui cu curry si legume.

  71. MIHAILA CAMELIA says:

    Wasabi , pasta de curry de la Shan’shi , chili. Pui cu curry si legume.

  72. pavel marius says:

    Amestec Legume Asiatice “Chop Suey” cu piept de pui si Paste de Orez Vermicelli.

  73. Loredana says:

    Laptele de cocos pentru o supa Tom kha gai delicioasa!

  74. Florentina says:

    Prefer mugurii de bambus pentru bambus cu vita.

  75. andreea says:

    sosul chilli dulce pentru mini frigarui din piept de pui/curcan cu ananas si taietii subtiri din orez cu care m-as aventura la o reteta de pad thai

  76. andreea irina says:

    Pe toate te rog! :) chilli pt vita picantă, bambus pentru pui cu legume, lapte de cocos pentru un curry delicios!!! Vreau! :)

  77. manuela vasilache says:

    Supele picante sunt preferatele mele. Acest produs s-ar potrivi excelent intr-o seara lipsita de timp si inspiratie pentru pregatit cina: http://ro.shan-shi.com/thai-soup-400-g.html.

  78. ALina L. says:

    Laptele de cocos pentru o ciocolata caaalda !

  79. Cristina Ioana says:

    Reisnudeln pentru ca I love noodles !

  80. MihaelaS says:

    Vreau sa fac un curry bun si condimentele de la ei ar fi minunate :)

  81. Bianca Rogoveanu says:

    As folosi Sosul din soia Wok pentru o reteta de orez chinezesc pe care il prepar cu praz, ciuperci, mazare si ou. Legumele le calesc in putin ulei de masline, le condoimentez, adaug apoi orezul si apa cat sa depaseasca cu doua degete intreaga compozitie, iar cand e aproape gata adaug sosul de soia si un ou batut !

  82. Teodora Gaina says:

    Lapte de cocos si pasta de curry rosu pentru supa Tom

  83. Cristina Voicu says:

    Avand in vedere ca iubesc sushi.. aleg sosul de soia.

  84. Ada Ilie says:

    Laptele de cocos si fulgii de chili pt o supa Tom Ka de lins buzele

  85. Ale says:

    Bambus.. as mai adauga radacina de telina si morcov, plus vita si sos de soia.. Bambusul si telina sunt piesele de rezistenta .:3

  86. Amalia P says:

    Vita in sos teriyaki cu orez basmati…..si as folosi Japan Teriyaki de la Shan shi

  87. Ada says:

    Mugurii de bambus de la ei sunt de foarte buna calitate.

  88. Diana Voiculescu says:

    As folosi orezul si sosul pentru sushi, laptele de cocos pentru green curry, red curry sau tikka masala. Legumele chop suey le-as amesteca cu pastele pentru wok si cu un pic de mango chutney.

  89. Simona says:

    As alege pasta de curry verde si cea de curry rosu pentru ca imi place sa le adaug cam in orice mancaruri: de la ciorbe, chiftele marinate (da, guily as charged si eu sunt moldoveanca), friptura si peste blatul de pizza ;)

  90. cristi andreea says:

    Red curry si lapte de cocos

  91. predescu raluca says:

    Orezul pentru fried rice.

  92. Wok sauce, coconut milk, soy sauce sunt top 3 cele mai folosite la mine in bucatarie. Ain’t no sunshine in my wok when they’re gone.

  93. Gabi says:

    Thai ChiliSauce si Wok Noodles :)

  94. Gabi says:

    Lapte de cocos si mango chutney. :)

  95. Porumbaceanu Ana says:

    Preferatele mele sunt laptele de cocos si orezul. Poti incropi usor un orez cu lapte de cocos DE-LI-CIOS.

  96. Alexandra says:

    Sosul de soia si cel de chilli pentru un pui in stil chinezesc, cu ardei gras in toate culorile, bambus, ceapa si ciuperci.

  97. nastasia says:

    sushi rice, wasabi, sos de soia (si restul kitului :)) pentru sushi rolls, bambus, wok nudeln cu legume si muguri fasole mung pt pad thai

  98. Monica I. says:

    Laptele de cocos si pasta de curry rosu, pe care le-as amesteca impreuna cu ghimbir si usturoi si le-as servi drept sos pentru un somon la cuptor

  99. Alexandra says:

    Laptele de cocos il folosesc tot timpul. Si la deserturi, dar de cele mai multe ori la supe de inspiratie asiatica. Toamna asta am facut-o de 3-4 ori pe cea de mai jos cu rezultate minunate.
    http://thaifood.about.com/od/thaisnacks/r/pumpkinsweetpotatosoup.htm

  100. anda t says:

    Sosul de soia pentru un orez picant. Imi plac mancarurile cat mai simple

  101. Georgiana Obancea says:

    As alege orezul pentru sushi sau fried rice.

  102. Andra says:

    Eu ma distrez mereu cu wasabiul si thai chili sauce. Sa fie picant!

  103. Madalina Sava says:

    Laptele de cocos. L-as pune in ..aproape orice! :)

  104. Daniela says:

    Laptele de cocos…..am ajuns sa fiu dependednta de el: inghetata cu banane si lapte de cocos, cafea cu lapte de cocos, varza cu lapte de cocos, quinoa cu lapte de cocos….in nenumarate retele si combinatii. Si mugurii de bambus un touch de finial la orice wok de legume:)

  105. Adriana Elena Stanescu says:

    noodles-ii pentru ca pitica mea a facut o pasiune pentru toate combinatiile de legume, carne si noodles. si mi-ar placea sa ii pun si bambus in “tocanitele” pe care le fac eu :)

  106. Ioana says:

    Eu as folosi laptele de cocos pt o prajitura cu cocos si crema de vanilie, iar taiteii de orez Shan’shi ii am mereu in casa, ii amestec cu diverse legume in wok pentru o cina rapida.

  107. ALEXANDRA SAZON says:

    As merge pe noodles si lapte de cocos. Noodels pentru ca imi place foarte multe chow mein noodles si laptele de cocos pentru ca imi place tare mult o prajiturica care o fac cu lapte de cocos, fulgi de cocos si ananas Combinatia perfecta. Yummy-liciuos!!! :)

  108. Oana Mosteanu says:

    Red curry si noodles

  109. Elena S says:

    Sos de soia si orez ptr o mancare de pui!

  110. Iuli says:

    Laptele de cocos pentru supa!

  111. Maricela C says:

    Orez pentru sushi:)

  112. Ciprian says:

    Mango chutney si as pregati jambon crocant !

  113. Mary Me says:

    lapte de cocos pentru un curry cremos si picaaaant sau sos de soia pentru un stir-fry cu carnita si legume crocante

  114. Iubitul meu foloseste sosul Sweet China cand face pui dulce -acrisor cu legume. Si doar cu acest sos ii iese reteta delicioasa, asa ca asta e preferatul meu :D

  115. Antonela says:

    Sushi rice….si provocarea de a face sushi by myself :)

  116. Tea says:

    Eu votez oricand pentru noodles si sosuuuuuri <3

  117. Pamela says:

    Mancarea chinezeasca pe care o prepar este cu bucatele de piept de pui, varza china, morcovi, ardei si ceapa. La acestea mai adaug urmatoarele infgrediente asiatice: paste de orez vermicelli, sos de soia, sos chili thai si un strop de otet de orez.

  118. Simona says:

    As alege sosul Teriyaki pentru o portie de somon cu noodles. Deja salivez….

  119. Lorena says:

    Wok Nudeln+Chop Suey= LOVE. Stiu ce mananc diseara

  120. Birsan Brindusa says:

    Sosul de soia pentru fried rice si pentru pad thai, preparat evident cu taiteii de orez Shan Shi :D

  121. Pui cu urechi de lemn, curry thailandez, pui prajit cu soia si cate altele. Uite aici si mai multe idei http://cartederetete.ro/category/asia/

  122. Larisa says:

    Lapte de cocos – o supita de taietei cu somon si creveti, iaaaaamii :)

  123. Eva M says:

    Sushi Reis si Thai chillisauce sunt ingrediente de nelipsit intr-o mancare asiatica pentru mine!

  124. Dulce Ale says:

    lapte de cocos

  125. Maria says:

    Laptele de cocos

  126. Maria says:

    Pastele de orez. Fie ca sunt gatite in wok, fie ca le adaug in supa, fara ele lumea mea ar fi mai … seaca :)

  127. Adriana Elena Stanescu says:

    noodles-ii pentru ca pitica mea a facut o pasiune pentru toate combinatiile de legume, carne si noodles. si mi-ar placea sa ii pun si bambus in “tocanitele” pe care le fac eu :)

    http://ro.shan-shi.com/rice-noodles-250-g.html

  128. Alina says:

    Sos de soia for all! E fix the secret touch intr-o reteta thailandeza pe care am descoperit-o de ceva timp, dar care e dementiala: Aripi de pui umplute.

  129. Madalina says:

    Nudels (Paste de Orez Vermicelli) cu pui, legume si sos wok

  130. Bianca says:

    Orezul de sushi – sushi cu castravete si avocado <3

  131. Alina says:

    As folosi laptele de cocos ca sa prepar o supa tailandeza, arata tare bine!

  132. Nicoleta says:

    Pui thailandez cu pasta de curry rosie

Raspunde la Adrian Rada
Follow on Instagram