Am plecat la colindat

09 Dec 2014, Cristina Mazilu

La provocarea World Vision, impreuna cu Oana am colindat pentru campania #DonatorDeViitor. Rezultatul cred totusi ca e mai rau decat va asteptati. But check it out anyway:

…errrr, mda. DOAR V-AM AVERTIZAT!!!

 

Si cu aceasta ocazie ii nominalizez pe Giurgea si Bratu sa intre in campania #ColindatorPentruViitor in urmatoarele 48 ore sau sa doneze aici >>> www.donatordeviitor.ro pentru copiii nevoiasi.

Ma folosesc de aceasta premiera in care m-am dat in stamba mai rau decat vreodata pana acum ca sa va spun ca si voi puteti fi colindatori pentru viitor. Tot ce trebuie sa faceti este sa va provocati 3 prieteni sa cante si ei un colind pentru copii in schimbul unei donatii aici sau aici.

Contributia este de 68 de lei pe luna. Asta inseamna vreo 2,36 de le pe zi. Atat ar putea costa o fapta buna. V-am povestit mai multe aici. Hai ca nu-i mult!

__________
*Stiu de ce am cantat (once again – sorry, kids!), dar pentru chestia roz din cap n-am nicio scuza (decat ca o cumparasem pentru apres-ski – singura situatie in care port roz e atunci cand fac sport – dar fiindca anul asta se pare ca nu ajung pe partie, m-am folosit si eu de ce ocazie am gasit) 
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. cristi mazilu says:

    aha, asta-mi miroase a “Ice Bucket Challenge” , una Ice si cealalata Buket;
    sper ca ati ‘interpretat’ cu geamurile inchise

  2. Tea says:

    Hai ca fu cute :D hey, Oana!!

Comenteaza
Follow on Instagram