Interviu pentru LaRevista.ro

11 Jan 2015, Cristina Mazilu

Aparut pe 13 octombrie 2014

 

Cristina Mazilu Mazilique inverviu LaRevista.ro

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (5)
 1. Andra says:

  Am nimerit tocmai bine topicul asta cu o prezentare a Cristinei Mazilu, pentru ca azi, desfacand o punga de caju in crusta de wasabi, m-am gandit automat la…. Mazilique….Si am zis ia sa vad ce mai face ea ca n-am mai vizitat-o de ceva timp. Asa ca “La multi ani!”, draga Mazilique, sa ai un an plin de impliniri!
  Desi nu te cunosc personal, sunt trei lucruri care ma fac sa ma gandesc la tine si la blogul tau: cupcakes, chestii crocante cu wasabi si pateul cu stafide.

  • Cristina Mazilu says:

   multumesc, Andra! un an minunat si tie!

   si toate ca toate, da’ tre’ sa-mi spui de unde ai luat caju in wasabi! (!!!)

 2. Andra says:

  Nu din Romania, din Middle East, unde locuiesc acum. Dar promit sa-ti aduc la vara cand ajung prin tara! Pana atunci o sa experimentez bucataria locala sa vad ce ma impresioneaza!

 3. foarte frumos interviul ! felicitari !

 4. Anca Popa says:

  Traim intr-o lume in care mizeria ne inconjoara, scandalul tine prima pagina a ziarelor, iar chilotzareala si pusul poalelor in cap a devenit sport national pe la multe posturi de TV. Retele de socializare sint la rindul lor asaltate de pseudovedete devenite cunoscute peste noapte nu datorita vreunei abilitati personale, ci din cauza operatiilor estetice, multe si inutile ca si a legaturilor cu persoane dubioase. Si in aceasta lume apare o tinara care se incapatzineaza sa faca lucruri frumoase, sa incinte oamenii cu retetele ei, calatoriile atit de cinematografic povestite. Mai mult cind aproape nimeni nu mai citeste, ea ne recomanda carti. La 20 si ceva de ani ne prezenta expozitii de arta, concerte de muzica (opera, Festivalul Enescu), filme, cu o maturitate demna de un critic. Ajunsa la 30 de ani a evoluat, dar tot frumos. Sa-ti vorbesti de bine prietenii, oamenii cu care interactionezi si mai ales parintii e un lucru din ce in ce mai rar. Aparitiile din media sint semnalate mult dupa consumarea evenimentului. Probabil de aparitia din decembrie vom afla prin martie. Continua sa fii minunata !

Comenteaza
Follow on Instagram