Chez Mazilique

Taiwan: intalnire cu un taifun

This will make a great story”, ma gandeam eu in timp ce ma dezbracam si-mi storceam hainele in spatele masinii, intrebandu-ma in acelasi timp daca am la indemana paracetamol & aspirina in doza soc.

Pai cum stateam eu in Taiwan si numaram pietele de noapte in care as putea sa ajung in urmatoarele zile, incercand sa-mi fac si o strategie pe modelul “cum sa mananc cat mai mult fara sa pocnesc” (una dintre solutii a fost sa port pantaloni de pijama) (don’t judge!), a venit taifunul. Dada, ala despre care am invatat la geografie acum 15 ani si tot atunci am si uitat.

Deci nu e tornada, nu e viscol, nu e uragan – e un taifun de gradul I si-l cheama Trami. Dupa ce a facut deranj in Filipine, ieri a pocnit nordul Taiwanului, unde a dat cu vant si ploaie pana a inchis scoli si birouri. Hopefully in curand se duce-n China. Nu de alta, dar dupa ce ca aici oricum era o umiditate de 80%, care mi-a facut parul sa arate de parca as fi venit de la o sesiune intensiva cu frizeru’ lu’ Diana Ross, acum sunt ca un canis plouat si mofturos. Cine a zis ca jet lag-ul trece repede, n-are decat sa se trezeasca dimineata la ora 7:30, dupa ce a dormit 3 ore, ca eu n-am chef.

YOU MIGHT ALSO LIKE

 1. Michaela says:

  Wow, se pare ca ai o vacanta pe cinste. Nu stiu, dar mie astea mi se par cele mai interesante povesti pe care le vei povestii cu mult entuziasm si peste ani.

  Oricum, sper sa ai vreme frumoasa sa vezi tot ce ti-ai propus. Have fuuun!

Insta Moments

 • 1/ Lumi ❤️ Georgel 
2/ Lumi is cuddling with Georgel
3/ Georgel e un bou. He got what he deserved. 
Bwahahahahahahahahaha 😈
 • De Paștele care a trecut am luat o pauză de la gătit, dar nu și de la mâncat. De exemplu cozonacul ăsta fabulos de la #Maize - în curând un nou restaurant #farmtotable în București, pe strada #Paris61A
 • Lumi, channeling her inner Dory before falling asleep on my shoulder: 'I shall call her Squishy and she shall be mine and she shall be my Squishy'
 • Cel mai alintat câine din lume (împreună cu singura persoană care putea să-l învețe să fie în halul ăsta)
 • 42 de idei pentru masa de Paște, acum pe blog - link-ul în profil
 • Azi am făcut schimb de studiouri cu @adihadean. Fun times at @attic_lab_bucharest 🍾🔪
 • #Repost @mazilique_studio ・・・
No rest for the wicked 
at #MaziliqueStudio
 • #Repost @mazilique_studio ・・・
Sun is setting over our table as we wait for our friends
・・・
#communaltable #openkitchen #MaziliqueStudio #foodexperience #dinnerparty
 • Dog and hotdog. The works.
//
#acasalasimbio