A day in pictures

18 Jun 2006, Cristina Mazilu

Arata foarte colorata si poate parea chiar o zi buna. Dar nu, de ce sa rupem ritmul cand abia am invatat sa dansam?

Am ajuns la targul de carte si ma simteam ca intr-o cofetarie: nu stiam ce sa aleg. Insa nu am avut remuscari cumparand noua carti (si un semn de carte), cum poate s-ar fi intamplat daca luam prajituri (or shoes by that matter). De la targ am fugit la galerie (una in care as vrea uneori sa locuiesc, pentru ca au curte si pisici).

Din nou la restaurantul austriac, de data asta fara pofta de manacare si fara sete de bere. O discutie care nu a avut nici o concluzie. Nu-mi place.Am mers pe jos acasa. Pe drum am vazut unul dintre acele locuri indundate de iedera care imi plac mie (cineva mi-a spus ca ti se urca sobolanii la geam. what a mean-mean thing to say).

In curtea interioara dintre case era si cel mai dragut motan cu care m-am jucat pana acum. Foarte alintat, s-a intins cu burtica in sus si a a stat la mangaiat. A urmat o fuga la Carturesti, dupa care am revenit la Chocolat. Finally, a smile on my face. Moelleaux Chocolat – warm cake stuffed with Belgian chocolate, served with chocolate sauce avec les raspberries. Hedonistic delight. Radeam la fiecare lingurita… asta pana cand s-a terminat. Atunci n-a mai fost chiar asa de fun.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. QuasiPseudo says:

    Avand in vedere ca mi-ai facut o pofta teribila cu Moelleaux Chocolatul asta, as vrea si eu adresa si numele localului cu pricina. :D

  2. QuasiPseudo says:

    Mersi :)
    Pacat ca nu merge site-ul. Dar oricum, o sa verific la fata locului.

Comenteaza
Follow on Instagram