[KIZ] Dear diary

18 Jan 2007, Cristina Mazilu
Se pare ca asta va ultimul meu post inainte sa se intoarca Mazi si sa descopere ca am scris despre Apple iPhone, filme si matematica.

Problema mai grava e ca nu stiu cum sa-i explic ce s-a intamplat cu footer-ul si nici nu prea imi mai aduc bine aminte [insert ochisori dulci de James Bond]. Nu-mi mai amintesc decat era seara si cautam punga cu baby-carrots si… am dat peste soricelul din Ratatouille. L-am fugarit eu in nestire prin tot palatul si in final l-am incoltit… DAR a facut o gaura in template si a fugit pe acolo.

Asta este cea mai recenta poza a lui:
Nu cred ca se va mai pune problema sa fiu scamosat sau smotocit. We’re way beyond that now. Sper totusi sa-mi acorde Mazi o ultima dorinta fiindca mi-as dori din tot sufletul sa vad finala campionatului Snooker Masters ce are loc zilele astea la Londra.

PS: In caz ca supravietuiesc, sa stiti ca va stau la dispozitie. Daca aveti prieteni sau prietene care au blog si pleaca in vacanta… le pot tine locul! Bineinteles, cu conditia sa imi lase o lista foarte clara cu lucrurile pe care AM si NU AM voie sa le fac ;)

Tags
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (8)
 1. andrei says:

  daca o prinzi in toane bune, dupa sesiunea de cumparaturi, poate te lasa sa traiesti suficient cat sa vezi si finala campionatului mondial din aprilie, daca nu… macar o sa te lase sa auzi cum se lovesc bilele unele de celelalte, “touching ball”.

 2. Stina says:

  Haha, las ca nu e asa de grav :)

 3. KIZ says:

  Ronnie o’Sullivan a castigat cu 6-5 in dupa-amiaza asta, asa ca ramane valabila ultima dorinta.

 4. andra says:

  am auzit ca mazi s-a simtit bine si a tocat tot!pe diverse lucruri dragute! va povesteste ea!!!intre timp eu imi voi lua pedeapsa ca nu am avut grija de blog

 5. andrei says:

  cred ca si-a luat cercei care sa se asorteze cu iphone, dar… kiz… imi pare rau de tine.:))… NOT

 6. KIZ says:

  poate ma va cruta Mazi, doar ca sa iti faca in ciuda :P

 7. spiridus says:

  mai facem pariuri? cappuccino-ul meu ramane valabil…

  ;)

 8. Stina says:

  Pana una alta…eu vreau detalii de austria, ski, zapada si distractie…Asa ca baga Mazi :) ai de povestit :)

Comenteaza
Follow on Instagram