[KIZ] says hello

08 Jan 2007, Cristina Mazilu
Conform countdown-ului au mai ramas aproximativ 14 ore pana cand voi putea sa mananc nestingherit inghetata pe canapea. Doar 14 ore pana cand voi da iama in platourile cu bezele si pana cand voi sari ca nebunul in pat pe muzica celor de la U2. Apropo, ar fi chiar dragut sa vina U2 la sfarsitul lui februarie [insert bataie diafana din gene].
Astazi de dimineata, Mazi ne-a facut instructajul. Aparent nu avem voie sa postam nimic despre filmele pe care le vedem – pentru ca it’s her boredom palace – dar m-a cuprins plictiseala asta si pe mine. Stau cu burta in sus pe canapea si ma uit pe peretii crem-untii. Oare cum ar arata “pictati” cu cerculete bleu-verde-roz-alb? Nici nu cred ca ar fi foarte greu de zugravit – 4 cutii de vopsea si un baton de ciocolata dinamita.. [insert bataie cand va vedea Mazi ce-am facut]
Anyway, I was just saying hi. In 14 ore voi prelua controlul palatului alaturi de Andra, my co-babysitter. Pregatiti-va pentru o aventura pe cinste alaturi de noi. “Centurile de siguranta se vand separat” :)

Tags
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (1)
Comenteaza
Follow on Instagram