Low sugar evening

13 Jun 2007, Cristina Mazilu

Zece jumate seara, in drum spre casa cu frigiderul gol imi plesnesc cateva sinapse si ma trasneste o melancolie sora vitrega cu depreseia. Ca sa nu am program artistic in seara asta, trec pe la o benzinarie sa-mi iau inghetzata, ca poate rezolvam problema the easy way. Only I’m not that easy going. A trebuit sa stau in fata congelatorului 15 minute, sa ma invart inca alte 10 prin magazin pentru ca problema serii – “de care inghetzata sa-mi iau?” – sa devina major issue. Am mai avut nevoie de o sedinta de 20 de minute desfasurata in masina, la telefon cu mama, ca sa analizam cum nevoia mea inghetata e de fapt cine stie ce mizerioara refulata.

In final, am luat inghetata de caramel cu sos de caramel, peste care am pus si mai mult caramel. But man, greu a mai fost.

Si pentru ca deja trecuse o gramada de timp si nervii mei erau pe rosu, ar fi fost tare bine ca pe langa paharele de Martini pe care le tin in portbagaj, just in case, sa mai fi aruncat si vreo lingurita in caz de urgente de genul.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
 1. monsoux says:

  mai bine veneai sa bem bere, te-am asteptat pana pe la trei. Hope you’re all better.

 2. Mazilique says:

  ti-am zis ca nu am cum sa ajung :(
  i’m very tired :(

 3. silvia says:

  si eu fac chestia asta, insa de cele mai multe ori la mine se intampla cu real food, as in copanele sau mai stiu eu ce file de porc… oare sunt normala?…

Comenteaza
Follow on Instagram