Salvati Insula Lacul Morii

23 Jun 2007, Cristina Mazilu

Ca aia cu festivalul lor isi cam bat joc :(

Am fost aseara la deschiderea CokeLive si, dupa cum ma asteptam, major dissapointment. Nu cred ca am mai vazut o atmosfera asa trista la nici un festival. Ever.

Au fost maxim vreo 3000 de oameni (zic jandarmi, ca eu le-as da mai putin) rasfirati pe campul din fata scenei pe care cred ca i-a cam batut soarele-n cap de au stat asa pasivi la concerte. You can tell it’s lame atunci cand nu e coada la toalete ;)

Pacat de Macy Gray si de vocea ei misto care abia i-a agitat un pic cand a cantat “I Try”. Altfel Pussycat Dolls au fost, dupa cum era de astepta, the high point of the evening. Nu ca ar fi dat pe cineva pe spate cu muzica, but man, ce le danseaza pisicutele ;)

Altfel tristetea mai dureaza vreo doua zile in care imi imaginez ca miscarea va fi la fel de slaba. Daca la fetele astea de super mainstream abia s-a strans lumea, nu cred sa fie mai mare mobilizarea pentru.

Si mai urmeaza vreo doua zile :-/

Eh, da’ seara nu s-a terminat asa repede, ca pe la vreo ora 2.00 m-am gandit sa treag o tura si pe la Noaptea Institutelor Culturale, unde sincer as fi preferat sa fi stat toata seara. Spre deosebire de Insula Lacul Morii, acolo inca mai era full :))

*pisi Nicole si Macy nu au fost impreuna pe scena, ci doar in poza mea subtil lipita din motive de economie de post

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
 1. nihasa says:

  u can tell its going to be lame when:

  organizatorii renunta la bilete si lasa pe toata lumea sa intre

  sau

  2 oameni pot sa intre pe acelasi bilet.

 2. Bjorker says:

  execrabil loc.

  Nu ca zic. Dar vreau sa spui: Mi-au luat frumusete de 5 lei pe un cacat de Cola la 0,5. Dupa ce am cerut sa vorbesc cu seful lor, m-au luat cu: “Gata, frate, cu 40…”

  Mortii vostrii!

  Ce ingalanie! Ce oameni! Macy Gray!

  Haoleuuu…In Crangasi…

  Pacat de frumusete de prestatie.

Comenteaza
Follow on Instagram