Primavara, Viena & The Cure.

25 Feb 2008, Cristina Mazilu

Vineri a venit primavara. Stiu sigur. Am plecat de la birou cand afara era inca lumina, iar la cina se vedea in zare un amurg purpuriu. Parca primul pe anul asta.

Sambata pe la 11.00 eram deja in Stephanplatz, la soare pe bancuta din fata catedralei, ciufulita de vant. Cateva sute de euro mai tarziu (prietenii stiu de ce ;), dupa un snitzel din ala si un vin sec impartzit cu Alexandra, plus un strudel all for my little own, am ajuns la Gasometer, practic scopul scurtei mele vizite.

The Cure, cu mult sub asteptari, usor dezamagitori. Dar n-as fi ratat concertul nici daca stiam ca va fi unul slab :) Si oricum, dupa inca o oprire in Stephanplatz cu un bratwurst cald, am zis sa facem o seara de punkareala ca-n liceu, intr-un pub cu muzica buna si cu chef de rom, vodca, bere si vin rosu, respectiv soda pentru altii :))

La ora 5.00 dimineata eram in aeroport si un pui de somn mai tarziu, in Bucuresti.

And that was good. So good ca nu cred c-am sa mai apuc sa repet experienta prea curand. 24 de ore un pic demente, self-centered si cu ardere atat de rapida ca m-au trantit in pat de cum am ajuns inapoi in casa.

De atunci I keep playing in my head caseta cu coperta caramizie pe care, in clasa a noua, o ascultam ore intregi pe autoreverse, cat ma sarutam cu primul meu prieten. Awwww :)

Whenever I’m alone with you, you make me feel like I am home again. Whenever I’m alone with you you make me feel like I am young again. Whenever I’m alone withyou you make me feel like i am fun again.

Acestea fiind zise, the spiderman is having me for dinner tonight.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
  1. Selkia says:

    oooh. imi pare rau ca ai fost dezamagita. i so loved then. i-am vazut joi in praga. prima pauza dupa o ora. trei ore de cantat live. la pictures of you m-a bufnit plansul. bazdagania aia de smith gives me the shivers cu vocea lui de om de 52 de ani, ehehe. sunt curioasa cum o sa fie noul album, ca ce-am auzit nou mi-a placut. ai poze?

  2. Mazilique says:

    n-am poze. tura asta e all in my head. am plecat la viena doar cu portofelul si telefonul :))

  3. Delice says:

    excessive shopping, hani bani? :D

  4. abia in clasa a noua primul prieten? ntz ntz, you late bloomer you.

Comenteaza
Follow on Instagram