Lipie Ikea – midnight snack (3)

07 Apr 2009, Cristina Mazilu

Ultima data cand am fost la Ikea, pe langa o gramada de tampenii mi-am luat o minunata prajitura cu ciocolata si Daim (pe care am mancat-o, n-aveti ce sa vedeti, circulati) si niste lipii suedeze de-ale lor, foarte frumusele, cu o usoara aroma de anason (ca sa fiu sincera, imi cam mirosea a ouzo/raki/mastika/arak. or maybe I’ve been sober de prea mult timp and I’m imagining things :))
Dupa ce le-am mancat pe toate goale intr-o febra disperata de carbohidrati, am mai ramas cu o singura lipie si am zis sa ma port cu decenta. Asa ca am hotarat sa-i implinesc destinul de lipie si sa o umplu cu diverse. Practic niste resturi :))

1st am mânjit-o cu mustar whole grain…
…dupa care i-am turnat si niste salata (verde, ridichi, rosii, ceapa verde etc),plus niste resturi de piept de pui pe care le-am mai pârlit un pic la gratar.

Asa ca – pam-pam – avem o frumoasa lipie: shaorma like, but not quite. Bineinteles, toata umplutura merge si separat, intr-o salata dreasa cu mustar.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
 1. mazette, arata de vis, da ma ingrijorezi: pe cand niste porc? sau macar vacutza:D

 2. Mazilique says:

  vacutza e la marinat as we speak :D
  cu porcul sunt in negocieri :P

 3. alegzandra says:

  mustar whole grain?please ellaborate :)

 4. Mazilique says:

  ah, pai nu-i mare lucru :P
  e un mustar cu boabe intregi, cum vezi si-n poza :)) se gaseste la carrefour, la magazinele bio si probabil prin multe alte parti :P in cazul de fata l-am ales pe asta pentru ca nu era facut cu zahar

 5. alegzandra says:

  uuu, healthy like, ha? :)

 6. Mazilique says:

  momentan, dar ma tratez :D

 7. Edith says:

  Exact, de ouzo are gust. Asa mi s-a parut si mie. Nice, anyway..
  Si a ta arata de milioane!

Comenteaza
Follow on Instagram