Midnight snack (1) – Chifla umpluta

01 Apr 2009, Cristina Mazilu

Chiar daca la mine sezonul de carbohidrati e inchis pana se indeplinesc parametrii doriti, cand am trecut pe langa o brutarie de pe str. Avrig, la mirosul de paine calda am analizat scurt situatia si am concluzionat ca asa nu se mai poate – fara carbs creierul meu nu va mai functiona.

Asa ca am ales cea mai frumoasa chifla multicereale si m-am dus bucuroasa la mine-n bucatarie.Unde dupa ce am stat si mi-am bulbucat ochii la crusta crocanta, i-am taiat capacel, i-am scobit miezul plin de seminte (pe care l-am mancat :D) si am decis un sandwich. Practic o chifla umpluta

Asa ca am ales ce m-a taiat capul, orientandu-ma dupa culori, ca la semafor :P – piept de pui la gratar, ridichi, untisor si sos dulce de mustar.

amestecat frumos… …si imbuibat chifla care a fost pârlită pe toaster :P*slurp*

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (5)
  1. ah mi se pare f f tare ideea cu mancare in chifla scobita!:D

  2. Mazilique says:

    i’ve got another thing comming, then ;)

  3. andra says:

    asta e inovatia ta?! waaw, esti grozava

  4. Anonymous says:

    Acuma am descoperit ca ai retete mai vechi pe care nu le vazusem inca. Nu stiu cum de le-am ratat. Unde gasesti tu untisor si cand e sezonul lui?

    Rox

  5. Mazilique says:

    untisorul a fost cumparat din obor. dar nu prea se mai gaseste.. e mai de primavara :-/

Comenteaza
Follow on Instagram