Zi cu rasfăţ

20 May 2009, Cristina Mazilu

Ciocolata cu lapte de la Demel, din Viena, Torta di torrone tenero con con pistacchi din Florenta, violete zaharisite de la La Violeta din Madrid si Malbec din Vista Flores, Argentina.
Pentru rasfatul de azi, multumesc.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (4)
 1. Anonymous says:

  La fiecare doua trei zile intru pe blogul tau sa vad ce mai este nou. Nu stiu cat de bune sunt toate nebuniile pe care le faci tu acolo dar un lucru este cert,arata bestial. Go..go Mazi!
  Cineva de la etj 2 care-ti apreciaza talentul.

 2. Mazilique says:

  si eu mi-am pus problema daca, cel putin uneori, nu sunt un fotograf mai bun decat sunt bucatar. dar putem testa oricand.

  etajul 1 transmite salutari etajului 2 :))

 3. Anonymous says:

  Treaba cu testatul este mai dificila,nu ca n-as fi o gurmanda (cu accente de gourmett:) dar tocmai asta mi-a adus multe kg in plus. Tocmai am savurat doua dintre prajiturile de la ziua Ralucai si-i ziceam ca astazi am tinut dieta cu prajituri. Dar cred ca la mostre de cateva grame m-as incumeta. Cat despre aspectul prajiturilor tale eu cred ca reflecta doar o parte din bunatatea gustului :), te rog sa nu ma contrazici pt ca sunt experta la capitolul asta. Lasa modestia si dezvaluie secrete, sigur mai ai multe.
  Ana

 4. jane says:

  “currently drooling…” – nu puteai alege o sintagma mai buna! :D

Comenteaza
Follow on Instagram