Cum incepi o saptamana buna
23 Jun 2009, Cristina Mazilu
1. Mergi la Atelierul de paine al Violetei* si inveti sa faci o paine minunata – pufoasa, cu coaja crocanta si aurie. Incepi s-o mananci in masina si o termini pana sa ajungi acasa :))
2. Iti cumperi toate cartile lui Jamie Oliver 3. Prietena ta Ioana iti aduce rubarba si tu faci planuri sa recidivezi cu o tarta. Sau poate dulceata.
Daca ar putea aceste chestii sa ma binedispuna si pe mine, sa imi faca saptamana mai buna ar fi ideal. Considera-te norocoasa ca aceste mauntisuri te binedispun si iti insenineaza ziua.
pfff
sa-i spunsem wishful thinking :))
Trebuie sa incerci din cartea lui Jamie Oliver, Cook your way to the good life(coperta alba), rubarbar cu carne si ginger(in reteta originala apare cu burta de vaca, dar noi am incercat cu carne de pui) e o reteta geniala, gustul aduce a mancare indiana, dar e absolut geniala…Asa… si trebuie sa inecrci si sufleul de rubarbar, e super!:)
Ai un blog fain, te urmaresc, sper sa ai timp sa postezi mai des!;-)
Cheers!
aah, perfect – am si rubarba si ghimbir si pui! asta fac ;) merci
in alta ordine de idei, si eu as vrea sa am mai mult timp pentru blog :-/
Ca tot vorbim de rubarba, poti sa incerci rubarba cu crumble http://simplyrecipes.com/recipes/rhubarb_crumble/ sau sorbet de rubarba http://simplyrecipes.com/recipes/rhubarb_sorbet/
Super blogul btw, aveam nevoie de unul pentru foodies din Romania. Si cand e urmatoarea framantare colectiva de la Violeta?
Ioana, thanks for the tips :)
Urmatoarele paini la Violeta… cat mai curand, din partea mea. Insa stiu ca atelierul e cam o data pe luna ;)