Hot from the oven

31 Mar 2010, Cristina Mazilu
…si o luna mai tarziu, my first issue came out si e de gasit la chioscuri si tarabe. Evident ca sunt foarte mandra de ea, asa ca don’t you even dare :))
Nici ca se putea nimeri mai bine – primul numar coordonat de mine nu numai ca are un porc pe coperta, dar are si o tema care e like my favourite – mese in aer liber. Adica cu picnic, cu gratar, cu petreceri in gradina.

Toate foarte colorate si aromate.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (30)
  1. Ana B says:

    Felicitari! M-am bucurat decand am auzit/citit pe blogul tau de schimbarea facuta. Te-am laudat la tot poporul, i-am invitat sa cumpere Good Food. Spor in toate!

  2. Zuzu says:

    Yeyyyyyyyyy!!!!

    De ieri o cautasem la toate chioscurile, crezand ca deja a aparut!!!

    Abia astept sa o cumpar!
    Ah, azi – acum adica, ma apuc sa fac minunatii Chocolate Chip Cookies cu reteta din NYT, speeeeeeeeer sa-mi iasa buni!!!

  3. Mazilique says:

    @Ana B – multumeeesc!
    @Zuzu – pai de ieri a aparut. cat descpre NYT’s CCC, do let me know daca ai nevoie de guidance ;) sper sa iasa delicios

  4. Bianca says:

    Aaaah, felicitari, felicitari, felicitari. Noi astia de mai departe ne putem abona cumva ?:D

  5. Mazilique says:

    @bianca – multumesc! o sa ma interesez de abonamente :)

  6. farfuridi says:

    keep up the good work ;)

  7. Florin says:

    congrats, dear!

    btw, for a little while am crezut ca te referi la Ramsey, si m-am gandit ca iata un adevarat fan Jamie, da ‘ dupa aia am vazut small printul de langa farfuria cu cotletul si m-am prins ca de fapt ala era porcul cu pricina :)))

  8. Mazilique says:

    @farfuridi – will do ;)
    @florin – shush dear, jamie and gordon must never know i love them both!

  9. Ciufu says:

    Gonna buy it today:D:D::D
    Congraaaaats!

  10. Ciuleandra says:

    Felicitari Mazi, e o combinatie cum nu se poate mai buna: revista mea preferata cu bloggerita mea preferata!

  11. Cristi says:

    Bun, felicitari si la mai multe!
    La fix, ca maine vine un amic de la GSP aici si mi-o va aduce.
    Pacat insa ca i-ati taiat prepelita lui Gordon, banuiesc ca pe varianta UK nu se intampla asta :(. Grija.

  12. Mazilique says:

    multumesc la toata lumea :X:X:X
    @cristi – nici in UK nu-i apare farfuria, I checked ;)

  13. Cristi says:

    ah, atunci sa vezi ce va face gordon, hell’s kitchen va fi atunci loc de pelerinaj fata de ce-o sa va zica acum :)).
    va puneti cu gordon deci:)).

  14. Mazilique says:

    @cristi – oh, don’t tease :))

  15. Irina says:

    Bravo si felicitari din tot sufletul!!!!

  16. Mazilique says:

    @irina, multumeeesc! exact acum eram pe blogul tau si ma uitam la minunatele poze si citeam povestile frumoasa care le insotesc :x

  17. VertAnge says:

    Felicitari! Am luat si eu ieri revista ieri.Ramane sa pun in aplicare cateva retete dupa Paste.Revin cu impresii :)

  18. snoopy says:

    @ ciuleandra: te inteleg foarte bine:)
    @ mazi: cand e data in care apare revista in tara (deci nu in bucuresti)? oare prin abonament o primim mai devreme sau mai tarziu decat chioscurile?
    eu cred ca voi pastra din bucuria cumparatului de la chiosc: ce placere mai mare decat sa o flutur prin oras in vazul tuturor?;)
    abia astept sa o am in mana:)
    sarbatori fericite tuturor si gatiti usor:)
    @ zuzu: succes cu NYT’s CCC, eu adaug si oatmeal flakes ca sa lege mai bine toata chestia:)plus ca e o chestiune de gust si consistenta:)

  19. Miruna says:

    Felicitari pentru noul (si primul cu tine ca redactor) numar din Good Food! L-am luat, vazut, citit si gatit cate ceva din el. Mai ales ca ne pregatim de un picnic fancy de Paste. Apropo, Sarbatori fericite!
    Si acum sa ajung la my ulterior motive pentru care m-am decis sa postez: am descoperit in seara asta in cadrul sesiunii de shopping culinar un magazin tare, tare dragut, deschis lunea trecuta, cu extraordinare produse romanesti. Fara branza de burduf, cozonaci si alte chestii ultra fumate. Am cumparat doua tipuri de branza absolut fantastice, mai bune si mai onctuoase decat toate branzeturile olandeze si care cred ca le-ar concura cu succes pe cele frantuzesti. Pe urma pipotele afumate de curcan… Of, cum sa ti le descriu? Trebuie gustate, asta e clar!
    Si poate ar fi cazul sa mentionez ca acest spot publicitar primitiv pe care il tot desfasor de cateva fraze incoace nu se datoreaza vreunei prietenii cu patronii sau patronul, ci a celei imediat legate cu minunatiile din galantar. Habar n-am cine e creierul sau beneficiarul acestei afaceri, dar e clar ca e vorba de un unul dezghetat! Sau or fi niste papile gustative pe aceeasi lungime de unda cu ale mele…?
    Magazinul de care iti vorbesc, aparut intr-o fosta ghereta cu gogosi, se numeste “Pravalie romaneasca”, parca si e vis-a-vis de Piata Domenii, pe langa Naser, minunatul restaurantul arabesc (nici astuia nu-i cunosc patronul :D, dar cu mancarurile lor am o fericita relatie de durata).
    Sper ca te-am convins sa dai o raita la Pravalie si poate, cine stie, sa scrii un pic despre ea. Si sa-i urezi sa nu se strice!

  20. Mazilique says:

    @miruna – clar m-ai convins. merci de pont. let u know ce gasesc pe acolo ;)

  21. Florina says:

    Felicitari Mazi! N-am apucat inca, dar de-abia astept sa cumpar revista!!

  22. Ciufu says:

    MAZI LA TV!!!!! Te-ai tuuuns, sa iti fie de biiineee:d

  23. Laura says:

    Da, am vazut-o deja, am cumparat-o cum mi-a cazut ochii pe ea. Superrrrrrrrrrrrrrr.
    daca-mi permiti sa-ti dau o sugestie, faina rubrica cu food bloguri, daca vreti sa includeti si bloguri din afara mediei, am observat ca mai toti de acolo sunt din domaniul Pr sau jurnalistic, sunt niste bloguri superbe de care ai putea vorbi, vezi daca ai timp de uita-te la Edith`kitchen, Ginette cu Retete ilustrate pentru toti sau Ala`s cooking, Amalia my life, Laura Adamache (nu, nu sunt eu :)))), Isabelacuisine. Sunt absolut superbe.

  24. Laura says:

    A, sa nu uit de Maya – my esprit, dar ea nu locuieste in Romania ci in Gemania. Ca sa-ti fie mai usor, intri pe numele meu, in profil gasesti toate aceste bloguri in caz ca te tenteaza ideea.:)))

  25. o sa devii un fel de jamie oliver a romaniei :D

  26. Teo says:

    Foarte fain :) Cand ma intorc in tara imi fac abonament. Keep up the good work…aaa…food :)

  27. Cristi says:

    Am cam gata reviewul acestui numar, ti-am zis ca-l comand special din Romania.
    Interesata de ce cred, cu bune si cu rele?

  28. Mazilique says:

    @all – multumesc pentru incurajari si aprecieri :)
    @cristi – shoot

  29. Cristi says:

    Gata, ti l-am trimis pe gimeil.

Raspunde la Mazilique
Follow on Instagram