Supa de pui

07 Jan 2011, Cristina Mazilu

Photobucket
Daca pe vremea asta cainoasa prinzi vreo raceala si clar nu e cazul sa te ridici prea mult din pat, arunca niste legume intr-o oala (morcov, pastrarnac, ceapa), toarna apa, ceva sare si lasa-le la fiert cat tu stai sub plapuma.

Apoi incalzeste-te cu un castron in care ai presarat si ceva patrunjel, ca are vitamina C :)
Photobucket
Tags, ,
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (13)
  1. Off topic, ieri la pranz am facut cartofii tai copti si aseara paste AOP (cu extra-extra patrunjel ofc) – perfecte pt vreme cainoasa and oh-so-yummy! Mersi de inspiratie! Poate incerc maine si o supa :D

  2. Bianca says:

    Cred caai uitat de pui… :)):)):))

  3. Dan says:

    pot sa presar si niste pui, o data cu patrunjelu?

  4. Andi says:

    Si… pui si pui, si pui si taitei :))

  5. Anonymous says:

    Speram totusi ca nu este cazul dvs. Nu de alta, dar pacat de week-end dupa asa o saptamana obositoare. Sa mai si racesti!

  6. Anonymous says:

    sunt banatanca, la noi supa-i sfanta. ingrediente: morcov, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi, telina, gulie, carne de pui(preferabil gaina)si vita. se fierb la foc mic, sa nu se tulbure supa:D. cand e gata se strecoara.:D pentru inceput arata bine:D

    P.S. alea-s spaghete in supa???:D

    mira

  7. Anonymous says:

    ioiii…n-ai parlit ciocanelele???? au puf, si o pielita care nu e cometibila. am mai observat o chestie la puiul pe sticla, nu i-ai curatat… o chestie:D

    sper ca nu te-ai supi de comment-uri:D

    mira

  8. doina says:

    Presari si putina telina, ca reiese din poze? :)
    Btw, bine-i sa fierbi intii carnea – reiese din poze ca supa e cu pui, doh – sa iei spuma dupa ce da in clocot si apoi sa pui legumele. Multe retzete la supa asta…. :))

  9. De preferat e sa fierbi carnea separat ca sa poti lua spuma pe care o face carnea in urma fierberii. Sau o poti strecuta dupa ce fierbi carnea, ca sa iti iasa o zeama curata si limpede. In rest, e perfect.

  10. I heart says:

    exact supa din asta am in frigider. si nu, nu sunt racita.

  11. xxl says:

    Mai, asta-i zeama de ciocanele! Supa adevarata se face fierband o gaina de curte intreaga. Si sa vezi atunci cum te scoala de pe boala!

  12. Anonymous says:

    io’ cand sunt racit, ma ridic din pat cand e musai sa beu o palinca si apoi inca una;atat

  13. xxl says:

    Ei, fiecare cu ce are prescris pe reteta :D

Comenteaza
Follow on Instagram