Daca pe vremea asta cainoasa prinzi vreo raceala si clar nu e cazul sa te ridici prea mult din pat, arunca niste legume intr-o oala (morcov, pastrarnac, ceapa), toarna apa, ceva sare si lasa-le la fiert cat tu stai sub plapuma.
Apoi incalzeste-te cu un castron in care ai presarat si ceva patrunjel, ca are vitamina C :)
Off topic, ieri la pranz am facut cartofii tai copti si aseara paste AOP (cu extra-extra patrunjel ofc) – perfecte pt vreme cainoasa and oh-so-yummy! Mersi de inspiratie! Poate incerc maine si o supa :D
sunt banatanca, la noi supa-i sfanta. ingrediente: morcov, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi, telina, gulie, carne de pui(preferabil gaina)si vita. se fierb la foc mic, sa nu se tulbure supa:D. cand e gata se strecoara.:D pentru inceput arata bine:D
ioiii…n-ai parlit ciocanelele???? au puf, si o pielita care nu e cometibila. am mai observat o chestie la puiul pe sticla, nu i-ai curatat… o chestie:D
Presari si putina telina, ca reiese din poze? :) Btw, bine-i sa fierbi intii carnea – reiese din poze ca supa e cu pui, doh – sa iei spuma dupa ce da in clocot si apoi sa pui legumele. Multe retzete la supa asta…. :))
De preferat e sa fierbi carnea separat ca sa poti lua spuma pe care o face carnea in urma fierberii. Sau o poti strecuta dupa ce fierbi carnea, ca sa iti iasa o zeama curata si limpede. In rest, e perfect.
Off topic, ieri la pranz am facut cartofii tai copti si aseara paste AOP (cu extra-extra patrunjel ofc) – perfecte pt vreme cainoasa and oh-so-yummy! Mersi de inspiratie! Poate incerc maine si o supa :D
Cred caai uitat de pui… :)):)):))
pot sa presar si niste pui, o data cu patrunjelu?
Si… pui si pui, si pui si taitei :))
Speram totusi ca nu este cazul dvs. Nu de alta, dar pacat de week-end dupa asa o saptamana obositoare. Sa mai si racesti!
sunt banatanca, la noi supa-i sfanta. ingrediente: morcov, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi, telina, gulie, carne de pui(preferabil gaina)si vita. se fierb la foc mic, sa nu se tulbure supa:D. cand e gata se strecoara.:D pentru inceput arata bine:D
P.S. alea-s spaghete in supa???:D
mira
ioiii…n-ai parlit ciocanelele???? au puf, si o pielita care nu e cometibila. am mai observat o chestie la puiul pe sticla, nu i-ai curatat… o chestie:D
sper ca nu te-ai supi de comment-uri:D
mira
Presari si putina telina, ca reiese din poze? :)
Btw, bine-i sa fierbi intii carnea – reiese din poze ca supa e cu pui, doh – sa iei spuma dupa ce da in clocot si apoi sa pui legumele. Multe retzete la supa asta…. :))
De preferat e sa fierbi carnea separat ca sa poti lua spuma pe care o face carnea in urma fierberii. Sau o poti strecuta dupa ce fierbi carnea, ca sa iti iasa o zeama curata si limpede. In rest, e perfect.
exact supa din asta am in frigider. si nu, nu sunt racita.
Mai, asta-i zeama de ciocanele! Supa adevarata se face fierband o gaina de curte intreaga. Si sa vezi atunci cum te scoala de pe boala!
io’ cand sunt racit, ma ridic din pat cand e musai sa beu o palinca si apoi inca una;atat
Ei, fiecare cu ce are prescris pe reteta :D