Porc cu 5 arome si sos de soia cu ardei dulce-iute
07 Mar 2011, Cristina Mazilu
Zilele astea-s asa de aglomerate, incat imi pun sub semnul intrebarii teoriile aberationist-idealiste ca oricand poti gasi timp sa gatesti ceva bun si sanatos. E complicat, da’ nu imposibil.
Prin urmare, am luat o bucata de pulpa de porc, mai mica si nu foarte groasa. Am frecat-o cu amestecul chinezesc 5 spice si am pus-o pe gratarul din cuptor vreo 40 de minute. Timp in care mi-am citit mailurile, am dat telefoane si-am vazut un episod de sitcom. Multitasking ftw! Pe final am pus niste fasole verde decongelata intr-o tigaie cu o lingura de ulei de orez. Cat timp se perpelea, am amestecat sos de soia cu sos de ardei dulce-iute (parti relativ egale) si apoi cu niste ceapa taiata marunt (daca aveam ceapa verde la indemana, de aia as fi folosit).
Aceste fiind zise, porcul taiat fasiute a fost inmuiat in sos si mancat cu fasole verde. Nu-i rau pentru o cina obosita :))
Te rog ajuta-ma sa castig masina asta http://ow.ly/42sNc
Daca e asa bun ca ala pe care l-am mancat atunci la tine atunci – yumm yumm, me drooling :D
acuma eu trebuie sa spun ca sunt fana a acestui condiment.nu l-am folosit niciodata in felul acesta al tau.,ca nu stiu cum e sa fie ars la gratar.dar am sa incerc si I let you now !
Mazi, de mult ma roade curiozitatea, ce camera foto ai ? :)
Foarte simpla reteta. Imi imaginez ce bun trebuie sa fie. :-)