Cover Girl

19 Nov 2012, Cristina Mazilu
Acum vreo luna, dupa un an de pauza in care am facut poze exclusiv cu telefonul (pfff, cata lene), am pus mana din nou pe aparatul foto. Am iesit (oarecum) din febra hipsta/instamatica si am revenit la bunele obiceiuri, fara ‘jde filtre colorate si blurate. Problema a fost cand, dupa ce-am tras cateva cadre, am vrut sa trimit poza unui prieten, pe mail, si – soc si groaza – aparatul meu vechi de 5 ani si ceva nu stia din astea (doh). Nu mai zic ca habar n-avea Facebook & Twitter.

Si cum mie imi place sa traiesc in my own little bubble, habar nu aveam ca intre timp au aparut aparate foto care stiu ca sharing is caring. Asa cum e Samsung NX, care in cateva saptamani o sa-mi intre pe mana. w00t, ce-o sa ne mai distram social media style!

Ceea ce inseamna ca intre 1 si 7 decembrie eu o sa ma joc cu o camera Samsung NX foarte isteata.

sams

Cine are chef sa se joace cu mine si vrea o poza noua pentru cover-ul de pe Facebook, trebuie ca in saptamana respectiva, mai exact de sambata (1 decembrie) si pana joi (6 decembrie), sa-mi dea – via aceasta aplicatie – teme de fotografiat: de la girafe pictate cu ciocolata la masini de curse, la motoare de avioane, la cazi cu sampanie si la cai verzi pe pereti.

Toata distractia face parte dintr-o campanie simpatica, care-mi pune pretentiile creative la incercare. Ne strangem patru bloggeri si fiecare ne dam in stamba cate-o saptamana. Distractia incepe astazi cu Dana Rogoz, continua cu Piticu, apoi vine randul meu, iar intre 8 si 14 decembrie intra Dobro in spotlight. Fiecare dintre noi va avea misiunea de a fotografia cele mai interesante cover photos pentru Facebook.

Vineri, pe 7 decembrie, voi alege zece dintre propuneri si o sa ies in oras sa le fotografiez. Trimiterea si postarea lor nu va mai fi o problema, pentru ca aparatele Samsung NX au wifi ;-)

[poza din header e coverul meu de Facebook – niste azulejos fotografiate in 2009, in Bairro Alto, Lisabona, iar mai jos – niste variante pe care le am in stand-by pentru cand o sa ma plictisesc de Vinhos e Tabacos (prolly more like never,:))]

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. andra says:

    dandelion…it must be the last one!

    mazi, facem ceva frumos si pentru mine, eu nu am inca cover picture! Pentru ca nu am gasit (nici nu am cautat mult) ceva care sa se potrivesca imiginii mele colorate :D

  2. yes, i think it was indeed the last one.

    facem, love. sa fie bine ;-)

Comenteaza
Follow on Instagram