Repetitii pentru Paște, la Good Food
12 Apr 2013, Cristina Mazilu
In luna martie, cand afara inca mai erau vijelii si zloata, iar ghioceii nici nu aparusera pe la semafoare, intr-o bucatarie conspirativa daduse Pastele peste noi. Se intampla sa fim o gasca de la GoodFood care n-avea treaba pe la birou si se pusese pe inrosit oua. Ce s-a intamplat exact, vedeti in revista de aprilie, acum pe o taraba near you.
Ce pot eu sa spun e ca yours truly a facut prima pulpa de miel din viata ei, care s-a intamplat sa ajunga si pe coperta (rub-ul de rozmarin + coaja de portocala + usturoi works wonders, da’ mai multe despre asta, cu alta ocazie), iar colega mea Ioana a facut (sa ma ierte mama si bunicile mele) cel mai bun cozonac pe care l-am mancat ever-ever-ever vreodata ever in viata mea. Deci get it while is hot.
Oana da mai multe din casa, aici.
pai am luat revista aseara , dar era tarziu…nu am apucat sa rasfoiesc ! am deschis-o in autobuz si 2 baieti au vazut si au zis…vaaaii ce foameee …si am inchis-o :)))
S-a in tors bacon-ul? Nu ca as fi pro bacon, nu am mancat in viata mea. Dar asta nu ma impiedica sa ma bucur cand alti se bcuura de el. Ce de bucurii pe aici.
Mihaela
@mihaela – bacon iz forevah!
Cozonac Rosenkranz? :)
Imi place cozonacul. E cu mac?
Mihaela
@gloria, @mihaela – nu, e cozonac cu ciocolata.
Merci, arata super bine. Si reteta unde se poate gasi? Nu locuiesc in tara. Va aparea si pe site?