Surprize si mici bucurii

29 Oct 2013, Cristina Mazilu
Remember Andra, the-amazing-bff? Ea e aia care-mi face surprizele cele mai misto, atunci cand am cea mai mare nevoie. Pentru ca are cheia de la apartamentul meu, trece cand nu sunt acasa si-mi lasa boluri pline cu capsuni si mai baga un bubbly la rece. Acum 10 ani, imi lasa cate un Kinder Surprise in camera de camin, ca sa asamblez surpriza (a se citi “ca sa mananc ciocolata”). Life was sweet back then too.
Uneori imi vine sa-i ridic o statuie cu loc de parcare inclus in soclu, doar pentru ca rezista sa fie prietena mea de +10 ani. Insa pana la monumente si alte asemenea, m-am gandit ca un gif ar fi potrivit. In cazul de fata, asamblam impreuna o surpriza-ștrumf intr-o imbratisare. Sau asamblam o imbratisare si ne-am trezit cu o surpriza. Ma rog. Bottom line – you should try it with your best friend too, vedeti ce va iese.
La voi care a fost ultima surpriza asamblata? Dar cea mai memorabila? Eu imi amintesc o iarna, acum trei ani, cand am asamblat o schioriță (seamana cu mine, nu? :)). Am stiut atunci ca e un semn ca trebuie sa plec la ski. And so I did.
Apoi mai sunt zecile de Kinder Surprise primite de la parintii mei cand eram copil. Those were really awesome and I was really happy. Pentru ca cei mai tari parinti vin mereu acasa cu o poveste frumoasa :-)

Acum, pe langa obisnuitele surprize, au mai aparut si tricourile Kinder Surprise. Pentru ca asamblarile cu cel mai bun prieten, cu parintiii, cu amicii sau colegii sa ramana memorabile pe #surprizeasamblate
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (9)
 1. Anonymous says:

  buna
  imi amintesc de primul ou kinder: i l-am cumparat vara-mii. nu prea stiam nici eu cu ce se mananca…
  l-am desfacut si mare a fost surpriza: am asamblat jucaria si a reiesit un hipopotam mov al carui gat era tip acordeon. intindeai gatul ala si se facea hipopotamul cat girafa! asa am mai facut la tumbe ca biata vara-mea mi-a donat mie hipopotamul pana la urma!
  claudia

 2. Your cheesy best friend says:

  Love ya till the end of times! :))

 3. @darling cheesy girl – mah, tu ai vazut poza cu portbagaju’ plin de prosecco si acum declari iubire publica? :)))))) bine, fie, si eu!

 4. Băi, de unde iau eu tricouri de-alea? :)

 5. Ultimul Kinder adus surorii obsedate de emotia descoperirii din aeroportul din Munich: un mega ou umplut cu…5 little ones fiecare cu cate un avion diferit de asamblat. Emotia descoperirii zborului + lots and lots of chocolaty goodness = best airport gift ever! :)

 6. theo says:

  tricoul ca tricoul, dar mie imi place teribil palaria. si jobenul. deci, de unde e palaria..aia e intrebarea :)

 7. @corina – ma interesez
  @georgia – awww, ce tare!
  @theo – jobenul din venetia, urechile de pisica – de la H&M :-)

 8. Cristi says:

  Dumnezeule, ce obositoare sunteti! Iar poza e un gif dezastruos!

 9. @cristi – o ocazie buna sa nu te mai intorci pe aici, zic :-)

Comenteaza
Follow on Instagram