#LoveTirol: Cea mai frumoasa zi de ski, in Obergurgl-Hochgurgl

07 May 2014, Cristina Mazilu

Cea mai frumoaza zi de ski din sezonul asta nu a fost una tipica.

A fost acum o luna – deja aprilie, deci cam primavara. Eu plecasem de acasa cu un proaspat diagnostic de menisc rupt, la o saptamana dupa ce doctorul mi-a zis ca ar trebui sa-l operez. Really not a good timing, dar daca tot se ajunge la bisturiu, macar sa stiu de ce, mi-am zis eu.

Asa ca in acest context nu tocmai favorabil, dar cu o pofta de ski ca nicicand (nu mai pusesem canturile-n zapada de un an), am ajuns in Obergurgl-Hochgurgl. Prima zi a fost una insorita, senina, cu cer albastru si zapada sclipitoare. Am skiat cu grija, practic fortandu-mi genunchiul sanatos ca sa-l menajez pe cel faultat. Sunt plina de idei reprobabile.

In a doua zi insa s-a lasat ceata, au coborat norii, a inceput ninsoarea. Si la jumatatea zilei, intr-una dintre coborarile mele schioape, am ajuns pe o partie unde eram singura. Nimeni in fata, nimeni in spate, nu mai vedeam clapar de schior. Si timp de vreo zece minute, am alunecat usor la vale. Nu vedeam mai in fata de 20 de metri. Nu se auzea nimic decat zapada sub skiuri. Si atunci m-am gandit ca a meritat sa nu-i spun ortopedului ce planuri am. A fost perfect.

 

PS1 – I do #LoveTirol, indeed.
PS2 – Don’t try this at home
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (6)
  1. Ana says:

    Eu zic să vorbești cu Radu, despre orteze, despre ortopezi etc :)

  2. Ski in Tirol= vis. Tot ce iti poti dori. Solden foarte frumos, dar cam aglomerat. Poti incerca si statiunea Fiss-Ladis- Serfaus 212 km de partii. E foarte aproape de Samnaun (Elvetia) pt shoping

  3. @ana – am schimbat impresii inainte sa plec :-)) acum urmeaza runda a doua
    @marius – un vis indeed. o sa incerc si Fiss-Ladis-Serfaus :-)

  4. menisc rupt. story of my life also. :)

  5. @laura – si ce-ai facut? te-ai operat? stii vreun ortoped misto?

  6. în urmă cu patru-cinci ani, când am primit diagnosticu, n-am luat nicio acțiune. acum m-aș opera ca să scap de fulgerele ce-mi chinuie genunchiu când vor ele, dar am înțeles că e o operație ce te pune pe bancă 6-8 săptămâni în post-operatoriu. deci nu-mi permit momentan. am amânat să fac ceva, pe scurt așa.

Comenteaza
Follow on Instagram