Mega Chic by Mega Image

23 Oct 2014, Cristina Mazilu

E cineva dintre voi care nu are acasa o sacosa din aia verde de la Mega Image? Sau una din aia alba cu niste fructe colorate? Eu stiu sigur ca am o colectie vasta si in continua crestere.

Dar vestea buna e ca aceasta va fi in curand mult mai diversa, mai colorata, mai vesela si mai urbana. Asta pentru ca Mega Image a dat startul competitiei de creatie Mega Chic, prin care a lansat o provocare atat designerilor cunoscuti, cat si celor in devenire, precum si tinerilor creativi. Intre 7 octombrie si 7 noiembrie, acestia vor inscribe idei pentru designul celei mai noi colectii de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image.

Concursul de creatie se desfasoara pe pagina de Facebook a supermarketului si oricine se poate inscrie.

Designul trebuie sa se incadreze intr-una din cele trei teme ale concursului: Eco Attitude, Creatii Romanesti si Cult Urban.

Dupa incheierea perioadei de inscrieri, intre 8 si 15 noiembrie se trece la vot. Juriul este format din specialisti in fashion, fotografie si arta: Domnica Margescu (fashion director ELLE), Roxana Gibescu (curator Galateca) si Cosmin Gogu (fotograf) – alaturi de publicul larg, care poate vota. In final, cele trei design-uri castigatoare (cate unul pentru fiecare tema de concurs, vor devein imaginea noii colectii de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image.

Sunt sigura ca printre cititorii blogului sunt o gramada de oameni super-talentati, asa ca zic sa aruncati un ochi in aplicatie (deja sunt multe design-uri care au fost inscrise), si apoi sa inscrieti unul semnat de voi. Sau sa-l votati pe cel care va place cel mai mult.

As fi tare bucuroasa ca urmatoarea sacosa de cumparaturi pe care o cumpar de la Mega Image sa fie semnata de unul dintre cititorii Mazilique.ro ♥

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram