Pretty damn’ good

19 Sep 2006, Cristina Mazilu

Dupa ce am adormit angoasata si m-a trezit cu sila, ziua s-a aratat mult mai sunny decat as fi banuit.

First things first, am trecut de un hop cu care ma chinuiam de vreo trei ani. Major brakethrough. Miracles do happen! Sarim peste incident cu tarlani (combinatie intre marlani si tarani) si ajungem la un maaaare buchet de flori la birou. No card, asa ca acum avem si un pisi secret :p Flori multe-multe si colorate ca de toamna (asa mi s-au parut mie), printre ele rataciti si cativa trandafiri care au chiar si miros. Nu am mai simtit parfum de trandafiri cred ca de cand eram la gradinita si ii furam din parc. Trandafirii care ii gasesti la tonete miros a inghetzat (nu inghetzata!).

Eh, si cu boschetele (asa l-am alintat :P ) langa mine, am inceput sa-mi pornesc motoarele pentru functionare optima la birou. Optim = avarie de cele mai multe ori. Facut plan pe urmatoarele saptamani/ luni si mancat salata mult dupa ora pranzului pentru ca nu am avut timp sa iau furculita in mana. But all in all a good day. Ca sa o inchiei triumfator am vrut sa cumpar si biletele pentru Barcelona pe care le tot aman de ceva timp. But don’t push it – one thing at a time. Se pare ca biletele in episodul urmator.

In loc de asta am avut o sedinta cu pisica mica in urma careia am ajuns la o concluzie de geniu (ideea mea, evident :P) si am elaborat un plan si o listutza fermecata. Keeping my fingers crossed.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram