I’ve build the time machine

10 Oct 2006, Cristina Mazilu

Flybookul meu are o gasca de probleme, cea mai importanta fiind refuzul de a se conecta la internet atunci cand am absoluta nevoie, de cele mai multe ori urgenta. Lasand insa la o parte probleme adevarate, micutul calculator si-a dereglat calendarul si se pare ca suntem in 25 ianuarie 2004.

Ce faceam atunci? Locuiam in alta parte, unde in ianuarie era cald si bine iar eu eram lenesa si cu mult timp liber. O cunoscusem pe A., care statea la doua usi de mine, si ne intalneam de cateva ori pe zi (spre deosebire de anul de gratie 2006 in care abia daca ne vedem o data pe luna). Atunci fumam mult, mergeam la supermarket sa cumparam servetele si ne intorceam cu plasele pline de nimicuri kitchoase, de care de cele mai multe ori nu aveam nevoie, si ne uitam la comedioare dragutze pana invatam pe de rost replicile amuzante.

Tot in aceeasi perioada dormeam des la M. Zilele si noptile petrecute acolo se diluau si se amestecau in ceva dulce. Timpul trecut mi-a decupat amintirile in imagini calde si dragi: Marquez pe pereti, castron cu struguri negri, miros de candied apple, cateva camasi, stelute, chilli mentolat si, din nou, tigari.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram