Bitter-sweet b-day

26 Nov 2006, Cristina Mazilu


Cand nu scriu pe blog e de f. bine sau de f. rau (sau nu merge conexiunea la net :D). In cazul asta au fost de toate.

Joi a fost ziua mea, care prin traditie e momentul cand eu ma ciufutzesc pentru ca trag niste concluzii legate de viata mea absolut prapastioase.

Miercuri seara m-am culcat devreme si am ingnorat telefoanele de la ora 12.00 pentru ca dormeam. Tin minte cum in urma cu cativa ani, cand am sunat un prieten de ziua lui la exact aceeasi ora si l-am trezit din somn, m-am intrebat cum e posibil sa dormi de ziua ta. Cum de nu bei sampanie si cum de esti singur in pat? Oh well, maturitatea ma ajuta acum sa-mi raspund mult mai usor la intrebari :p

Revenind. Tura asta am reusit sa par ceva mai stapana pe situatie, dar asta doar pentru ca I was running on high amounts of sugar – cat am stat la birou I was popping chocolate bon-bons. Sigur insa ca niste brese tot s-au creat, numai bune ca oamenii rai (vreo trei la numar) sa imi faca nervii franjuri like it was some fcuking contest or something.

Si spre seara lucrurile nu s-au linistit pentru ca programul la birou s-a prelungit pana dupa ora noua (in conditiile in care m-am grabit cat de mult am putut), si asta nu pentru ca m-as fi intins la bere cu colegii.

Anywayz, seara s-a terminat la un restaurant where I was kinda crashing a girl’s night out, dar fetele au fost foarte dragutze si m-au primit, mi-au ascultat smiorcaiala mi-au tinut cateva teorii si prelegeri si mi-au dat sa beau vin rosu :))

Asta e varianta prescurtata. Poate mai trebuia mentionat ca am primit multe cadouri dragute si ca ciocolata poate face lumea un loc mai bun.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (4)
 1. Javrette says:

  la multi ani de ciocolata!:)

 2. oompa says:

  Ciocolata chiar face lumea un loc mai bun. Mai ales in combinatie cu vinul rosu.

 3. andra says:

  nu cred ca dormeai la 12, pt ca stiu eu ca suflai intr-o lumanarica si iti puneai dorinta!si mai cred ca ai vazut cine a fost dragut si te-a sunat la 12 fix! :D

 4. Mazilique says:

  actually in lumanarica (infipta intr-un borcan de nutella :D) am suflat abia dimineata, inainte sa fug la serviciu. telefonul l-am auzit la 12.00, dar dormeam si nu am putut raspunde :)), iar mesajele le-am vazut abia la ora 2.00 noaptea :D

Comenteaza
Follow on Instagram