‘Tis the season to…(-do list)

25 Dec 2013, Cristina Mazilu

Gata? Sunteti toti in vacanta? Bun. Sa incepem.

 • de citit toate cartile cumparate de-a lungul anului, peste care s-a pus praful in asteptare (clar, n-o sa termini intr-o singura vacanta, da’ trebuie sa incepi de undeva – si poate pana la Paste…)
 • de (re)vazut Love Actually (10 years later si tot imi face Craciunul minunat)
 • de mancat toate porcariile pe care o sa le regreti cateva zile mai tarziu, si mai ales dupa 1 ianuarie, cand o sa mergi din nou la sala ca sa rezolvi situatia grava in care te-a adus combinatia de porc cu mamaliga (mda, I’m talking about me here) (tata, daca citesti asta, te rog sa pui de-o tochitura. hai si niste mujdei. nu uita de muraturi)
 • de planuit vacante minunate pentru anul viitor
PS – mai tine minte cineva Craciunul in care am furat caramizi de pe strada? (Nu? Click here for the story) Ei bine, asta e Craciunul in care in seara de ajun am ajuns la Iasi. O cazare la un hotel gol si o ora de plimbari cu taxiul mai tarziu, am renuntat. Toate restaurantele erau inchise (si aici il includ si pe un turc care avea un kebab joint ‘non-stop’). Not to worry, aveam doua sticle de prosecco in portbagaj (as always) (I’m high-fiving myself as I type for being so thoughtful).
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
 1. Roxana P. says:

  Chiar si la Mammamia era inchis?

 2. Mihaela says:

  am si eu o lista pt 2014. ceva mai cu greutate (daca pot sa zic asa): trebuie sa bifez un examen care m-a bantuit de ceva ani, plus un job stabil, plus un boyfriend ca nu se mai poate… oohho sunt destule :))

 3. @roxana – chiar si :-/
  @mihaela – pai asa sa fie ;-)

Comenteaza
Follow on Instagram