[KIZ] Marie Antoinette

12 Jan 2007, Cristina Mazilu
Am iesit de la film – sub influenta unui pahar de 0.5L de Fanta. Simt ca sunt fixat cu privirea si intorcandu-ma dau nas in nas cu o moaca simpatica. Un aer misterios si o coafura ce cred ca ii da batai de cap in fiecare dimineata. Parul alb e dat cu un fel de sampon uscat ce cred ca are rol atat de fixativ cat si de nuantator.

O cunosc de undeva desi nu reusesc sa-mi aduc deloc aminte numele ei. In spatele meu, multimea inca mai comenteaza filmul. Si ma scoate din minti.

– Ti-a placut?
– Mmm, dragutel…
– Pana la urma ce s-a intamplat cu Angier?
– Nu stiu, cred ca a murit.

Credeam ca fetele glumesc dar astia chiar pun ceva in Fanta.
PS: Imi cer scuze pentru post-ul criptic. Mazi nu ma lasa sa scriu despre filme :D

Tags
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (8)
 1. Spiridus says:

  Mie nu mi-a placut, m-a dezamagit si m-a plictisit total :( Un film fad, fara sare si piper, absolut inutil, o etalare de decoruri si costume si 2-3 replici mai istete, ca mai mult n-a putut debita scenaristul/a… Bleah!

  Dar va fi foarte interesant cand va vedea Mazi ca, din toate subiectele de pe lumea asta, ai scris tocmai de filme, de care era vorba ca nu scrii… Hihihi! S-o filmeze cineva ;)

 2. monsoux says:

  iata si personaje(le) interesante, fete cu par alb si sampon uscat. In Bucuresti? La ce cinema ai fost?

 3. KIZ says:

  Spiridus ghidus, si eu care credeam ca te-am dat gata cu descrierea parului ;))

  Monsoux, am fost la H. Multiplex dar nu am vazut Marie Antoinette ci The Prestige. Cu Marie Antoinette am dat nas in nas la iesire si (m)i-am promis ca o sa ne vedem in curand.

  The Prestige merita vazut si revazut, mai ales pentru Hugh Jackman ;) In rest, povestea mi s-a parut mai buna in The Illusionist.

 4. monsoux says:

  Tare, faza asta. N-a scris despre filme, ci despre cum a fost la film. Pariurile pentru cat de scamosat o fie Kiz la intoarcerea lui Mazi sunt inca deschise… hihihi

 5. Spiridus says:

  pe o scala de la 1 la 10… eu as zice 8 – a dat-o-n bara cu iphone cam de 7, a dres-o usor sentimental, apoi trosc-pleosc da-i cu filme da-i cu… matematica???? deci eu zic 8 scamosat din 10 posibil, si pariez un cappuccino – tine cineva pariul?

 6. Spiridus says:

  Facem si pariu pe cat de tare se inverzeste Mazi si care vor fi primele cuvinte cand ii revine glasul? :)

 7. KIZ says:

  Spiridusule, faci cinste? :D

 8. andra says:

  un plus pt fanta! ce mai conteaza filmul daca ai fanta?!

Comenteaza
Follow on Instagram