Random rants

01 Feb 2008, Cristina Mazilu

Azi sunt über-cabbage. Se pare ca programul meu sustinut de mai putin de 5 ore de somn nu da rezultate pe termen lung. Asa ca-mi vine sa dorm cu capu-n tastatura.

Tare-as vrea sa mai gasesc o carte care sa ma tina fermecata intre copertile ei, cum se intampla in liceu. Ultima carte pe care o citeam am uitat-o in avion. Da’ sunt sigura ca se termina prost.

Diseara mergem cica sa dansam. A se citi Mazi sprijina un scaun de bar si trage dintr-o bere, doua, trei etc. Si fixeaza usa carciumii. Sau ceva de genul.

De trei zile am facut o mica obsesie pentru Queen, iar ieri am fost foarte trista ca a murit Mercury. Da’ trista rau. L-am sunat pe tata sa-l intreb daca atunci cand eram mica ascultam Queen la Europa Libera. Doh, pai unde-n alta parte? Ca sa ma consoleze pentru tragica pierdere a zis ca-mi da DVD-ul cu concertul tribut din ’92. Istorie, fata tatii. Ah, si e dragutz ca si eu, ca orice duduie sensibila, inca mai reactionez siropos la “Love of My Life”. Ca-n liceu. Ce vremuri :))

Btw, cand mai bagam si noi un concert misto?

Umbla vorba prin targ ca in weekend fac paste si varuiesc la Robert, pentru ca stie el ca-s talentata. Sunt o gospodina, da?!

Iaodi, ma simt un pic sufocata.

Dar sa ne concentram. Diseara we do a little bit of magic. A kind of magic.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. andrei says:

    sau mai poti sa iti iei queen rock montreal. un concert senzational din anii 70, singurul tras pe pelicula de film. desi e vechi, merita…

  2. runbaby says:

    Iti recomand o carte pe care eu am adorat-o si care m-a tinut captiva intre coperti :) de la primul paragraf la ultimul (daca n-ai citit-o, of course): Fata cu cercel de perla, Tracy Chevalier.

Comenteaza
Follow on Instagram