Pitici pe creier

23 Apr 2007, Cristina Mazilu

Pot lucra in zgomot. Reusesc sa ma concentrez daca se vorbeste tare in birou, daca e mult zgomot de fond, si probabil ca as reusi sa lucrez si daca intr-o ureche mi-ar sufla cineva o goarna si in alta mi-ar bate o nicovala. In parcarea din fata biroului ar putea fi un circ si un tun care trage ghiulele si cred ca as putea sa-mi vad de treaba (dar totusi sa nu exageram).

Dar lucrurile mici sa scot din minti. Nu stiu de ce boala nervoasa sufar, dar azi simtit ca ar fi o zi buna pentru internare. De dimineata imi venea sa-mi iau campii, incepand cu momentul in care cineva isi tragea nasul langa mine. La pranz cineva mesteca guma zgomotos, dupa amiaza altcineva plescaia ceva.. din gura, mai apoi am auzit pe cineva crantanind chipsuri, iar pe seara mi-a ramas in urechi nu concertul la care am fost, ci declicul aparatelor foto care nu se mai saturau sa declanseze rafale. Mrrr

Exista mediacamente pentru asta?

Tags
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. K_T says:

    si mai sunt si alte sunete care te pot scoate din minti: tastele de la telefoanele mobile mai vechi, sau niste sunete absolut parsive si subversive pe care le scoate camera de filmat, tot asa, un model mai vechi. despre plescaitul gumei de mestacat nu mai vorbesc.

Comenteaza
Follow on Instagram