Midnight snack (8)

25 May 2009, Cristina Mazilu

Daca drumul meu spre casa nu ar trece pe langa Gourmandise Traiteur, cred ca zilele de luni ar fi ceva de vis urat. Si pentru ca w/e-ul care a trecut nu mi-a fost suficient, painea cu slanina si ceapa a trebuit sa fie urmata – in mod firesc :)) – de Prosciutto di San Daniele, Parmegiano Regiano, nuci, pomodori secchi, capere, ciabatta cu masline, rosii cherry si rucola.
Plus Malbec si torrone cu migdale, caramel si smantana dulce.

The importance of being a snotty snob? Well, it can be quite comforting :)) Lucru asupra caruia am cazut de acord impreuna cu Oscar Wilde, over a glass of vermuth at Café de la Paix, while watching the splendour and shabbiness of Parisian life. Actually, I was having breakfast too.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (4)
  1. Eda says:

    Arata extraordinar! Sunt sigura ca a fost delicios!

  2. Anonymous says:

    PREA MULTA ENGLEZA SI EU NU AM TIMP SA INVAY SI NICI NU AM CU CINE

  3. Mazilique says:

    eh lasa, n-ai pierdut nimic – bateam campii

  4. Anonymous says:

    Multumim pentru aprecieri si va asteptam in continuare.
    Cu respect,
    Sebastian Soltan

Comenteaza
Follow on Instagram