Un an de cand Mazilique se da-n spectacol

28 Apr 2007, Cristina Mazilu

S-a implinit un an de cand am deschis The Boredom Palace – un nume de altfel nepotrivit pentru blogul meu personal, as my life is anything but boring.

Acum un an aveam mari dificultati in time management, viata mea sociala was taking a serious hit, iar eu eram cam depresata – de aici si primele posturi total embarasante. Si uite asa, cu ajutorul catorva probleme existentiale mai mult sau mai putin inchipuite, o doza de narcisim si un simt al ridicolului oarecum amortit, s-a nascut un blog care risca sa fie sters de fiecare data cand ajung sa ma uit prin arhive.

Postez oarecum anonim, cu toate ca sunt convinsa ca 90% dintre cei care viziteaza blogul ma cunosc, so, once again, I’m just beeing silly :)

Nu-mi dau seama exact ce influente sau consecinte a avut blogul in ultimele 12 luni, dar s-au remarcat cativa cunoscuti acum au o parere mai proasta despre mine, decat pre-blog.

Altfel eu iubesc palatul pentru ca este una dintre putinele mele dovezi de consecventa existente. Daca reusesc sa-i schimb si template-ul asa cum vreau eu (dar nu pot din lipsa de cunostinte html), I’ll love it even more.

So happy blog-day :) Can I eat cake now? :))

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (10)
 1. camelia says:

  eu nu te cunosc dar ma enerveaza ca nu ai rss feed , sau nu-l vad eu :(( si trebuie sa vin din cand in cand sa vad daca ai mai scris ceva.

 2. Anonymous says:

  nu te cunosc si iti citesc blogul de putin timp (am inceput sa sap prin arhive si am ajuns abia in noiembrie – pe masura ce voi avea timp o sa avansez), but I like you pentru ca ma regasesc in enorm de multe din lucrurile pe care le scrii, as scrie si eu cam in acelasi stil si unele din aceleasi experiente, dar mie mi-e prea lene si am prea putin timp sa tin un blog k lumea…deci te citesc pe tine
  so, nu-mi iamginez cum cineva poate sa te placa mai putin citind Palatul

 3. Woland says:

  nici eu nu te cunosc. se pune daca vreau sa te cunosc? mai intru prin palat din cand in cand, scrii bine. sa-ti traiasca ala micu’ :))

 4. pati says:

  nici eu, dar ii urez LA MULTI ANI Palatului din suflet !

 5. snake26 says:

  nici eu nu te cunosc, te citesc, imi place foarte mult cum scrii si modul in care relatezi diferite chestii. esti foarte haioasa.keep up the good work.sunt tousi curios cum aratai.nu ar strica o poza la profil :P

 6. Doru says:

  Si mai adaugam pe lista unul care nu te cunoaste personal… hmmm… deci aia 90% care te cunosc sunt de felul lor foarte tacuti sau sunt mai putini decat ai estimat tu? :)

 7. Mazilique says:

  Thank you, thank you, thank you, you’re far too kind. (Now can I get an encore, do you want more? :)

Comenteaza
Follow on Instagram