Old school r&r

08 Jul 2007, Cristina Mazilu

Atunci cand incerc sa deschid usa de la apartament cu telecomanda de la masina, cand opresc la semaforul verde si nici un claxon nu ma poate scoate din daltonism, cand dau si primesc telefoane in interes de serviciu la 12.00 noaptea si de vreo doua saptamani nu reusesc sa dorm mai mult de cinci ore pe noapte – plec. In acest caz, la Brasov.

Ocazie cu care am batut un record personal, mai exact am inregistrat (a se citi infulecat cu lacomie) 12 cupe de inghetzata.

Mai merita mentionate o intalnire out of the blue cu fosta colega de banca din liceu, faptul ca un jandarm m-a ridicat de pe o banca din Piata Sfatului pe care stateam intinsa, covrigeii cu mac si chimen de la Vatra Ardeleneasca si invidia verde ca nu pot sa locuiesc in Brasov.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. cieloblu says:

    daca inghetata in cauza e de la Brasov, atunci inteleg perfect, merita sa ramai acolo macar pt ea :)

  2. Doru says:

    din pacate (mama lor de jandarmi) am constatat ca nu mai ai voie sa stai intins, fie pe banca, pe iarba, pe pamant sau mai stiu si eu pe unde iti mai arde…. nici macar cu picioarele in balta nu ai voie sa stai (nu stiu daca e de la picioarele in balta ca pericol ecologic sau de la fundul care toceste marginea de beton a baltii)… ma bucur ca inca mai pot sta intins pe patul meu de acasa

Comenteaza
Follow on Instagram