Curva mica strikes again

13 Oct 2007, Cristina Mazilu

Mai jos va povesteste Alexandra ce s-a intamplat, ca eu sunt inca cu nervii & I demand medication :))

Dupa evenimentul de mai jos, Mazi a mea pleaca sa isi recupereze masina de la Ramnicu Sarat. Pleaca cu domnu’ Dani. Zic, e bine, e de incredere, ne vedem pentru petrecerea de cu seara. M-as fi dus si eu cu ei, insa darile catre stat si activitatile birocratice aveau prioritate.
Boon. Liniste si pace.


Ora 21.30, Alexandra imbracata, aranjata, numa’ buna de petrecere. Suna telefonul. E oki, e Mazi, vine sa ma ia.

Raspund. Si aud: “Pisi, s-a auzit un poc, mi s-a aprins unul din martori, am oprit masina. Stau. Sunt aproape de Buzau” – as if Alexandra stie unde e situat Buzaul fata de Ramnicu Sarat sau Bucuresti! Doh!.

M-am crizat exemplar, a mia oara de la inceputul peripetiei cu masina, dar ne pastram cumpatul. Era cu Dani, ceea ce ma linistea.

Ce a urmat? Demn de scenarii! Mazi a dat un scurt (dar acid) telefon la service-ul din Ramnic de unde tocmai isi ridicase masina (pentru un pret care pune sub semnul intrebarii niste plecari prin tari vecine), baietii au venit (circa 70 de km), au incropit o “curea de-ceva” (alternator – Mazi’s edit) si au lasat-o pe Mazi sa plece.

Intre timp, la Bucuresti, primesc un telefon de la celalalt domn, care telefon spunea asa: “Imbraca-te! Mergem dupa Mazi!”. Oki, pot fi de acord cu asta, dar, Mazi a plecat cu masina ei, Dani cu a lui, noi de ce mai mergem??? Ma supun distinsului si plecam.

Evident, undeva pe drum am trecut unii pe langa ceilalti, dar, la doua sate distana, am reusit sa ne “localizam” cu flash-uri si tot tacamul. Asa ca am escortat-o in coloana pe Mazi pana in fata blocului de unde, deoarece Mazi si Dani nu vroiau sa mergem la Sinaia, am plecat sa mancam intr-o bodega, la 1 noaptea, deci era mai-mult-decat-bodega-like.
Beri si rasete, misto-uri si iures. Dar, ce conteaza la final este ca Mazi e teafara. And that’s why we love her: pentru ca ne pune in situatii extreme (rar, dar extreme :D), cum numai ea stie sa produca.


Stai sa vedeti acum what I’ve got in stored :))

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. bleah says:

    Sa nu mai lasi pe nimeni sa povesteasca pe blogul tau. Ar trebui sa o faci numai tu pentru ca nimeni nu comenteaza ca tine. Slabut Alexandra, sa mai incerci…

  2. Mazilique says:

    ce oameni rai. nici eu si nici alexandra nu facem entertaining – ea a fost suficient de dragutza sa scrie in locul meu, pentru ca mie imi era lene.

Comenteaza
Follow on Instagram