Smochine cu gorgonzola si prosciutto

04 Jan 2011, Cristina Mazilu

Iata ca a venit acel moment din viata mea in care a trebuit sa ma intorc la birou, deci cred ca e potrivit sa fantazez la zilele de vacanta, in care s-au intamplat, printre altele, si cele de mai jos.

Adica de Craciun, ba chiar si de Revelion, am executat smochine cu gorgonzola si prosciutto. Dupa ce vedeti cat de usor sunt de facut, o sa va dati seama ca postul asta e cam lung si cam redundant, dar aia e :)
Deci smochinelor uscate li se taie codita/tzumburucul whatever that is si de aici avem doua variante – fie le scobim cu dejtu’ si le infundam cu gorgonzola, fie le taiem, pe lat, un buzunaras cu care procedam la fel.
Photobucket
Apoi le invelim in felii de prosciutto si aia e – am zis ca-i fff usor!
Photobucket
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (5)
  1. Zazuza says:

    ah, lucrurile astea simple, ce pasiune au ele pentru a fi deosebit de delicioase! ze yumminess!

  2. theo says:

    iar eu le-am pus si un pic la cuptor.
    delicious!

  3. Bianca says:

    daca suntem super ciudatei si nu ne place gorgonzola, ce zici, merge si branza de capra, light, pufoasa si nu atat de parfumata?

Comenteaza
Follow on Instagram