Salata de fructe

22 Aug 2009, Cristina Mazilu

Declar oficial deschisa seria Light & Healthy, că altfel se ingroasa gluma. Cupcakes peste cupcakes peste cookiez peste tarte nu e the way to go (si scriu asta cu tristete-n taste :))

Asa ca m-am pacalit cu o salata de fructe, de altfel foarte frumoasa. Mie orice in care apar bobite de rodie mi se pare mi-nu-nat, ca de exemplu un episod din The Tudors unde Jonathan Rhys Meyers musca dintr-o rodie mmrrr.

Divaghez. Deci pentru salata, se iau orice fructe you find yummy – de la bananele, portocale si merele care se gasesc in orice anotimp, la berries (black, blue, rasp, straw – you know :), boabe de struguri, bucatele de kiwi si/sau pepene galben/rosu, ananas, piersici, lychee, mango. Ma rog, ati prins ideea. Si rodii, desigur.

Dar ca sa aiba that fresh edge – cateva frunze de menta. Daca nu eram in perioada asta light & healthy, trageam peste peste toata salata asta un sirop de lime cu menta si zahar brun … uuuf Da’ asa stam cuminti si mai bine ne uitam la beneficiile rodiei :)

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (4)
 1. Anonymous says:

  Mmmm, orice pregatesti tu arata yummy. Imi aminteste de diminetile din Costa Rica, unde serveam la micul dejun un platou de fructe – papaya, ananas, pepene verde, mango – impreuna cu banana bread. E o combinatie grozava. Insotita bineinteles de sunetul valurilor. Mmmmmmmmm

  Rox

 2. Anonymous says:

  Honey, you just made me a biiig fan of pomegranate :D

 3. Mazilique says:

  eu sau tudorică? :P

  stai sa vezi ce misto merge cu raţă, peste alb marinat in suc de lime, sau carne de vita (ca de exemplu ras asfour :)
  mmm

 4. Laura says:

  Ai doua premii la mine pe blog

Comenteaza
Follow on Instagram