Jamon, Jamon

28 Sep 2010, Cristina Mazilu

Photobucket

Nu filmul lui Bigas Luna (cu Bardem si Cruz in tinerete), ci the other yummy stuff – sunca iberica de porc delicios.
Dupa ce am povestit despre croissantul cu jamon, unul dintre sandwichurile mele preferate, cineva mi-a atras atentia ca there’s a new place in town pentru astfel de rasfaturi.
Cum mergi pe strada Tunari, la intersectia cu Mihai Eminescu si vizavi de Petrom (harta aici) e o usa mica alba, cu o vitrina asortata. Deasupra scrie “La Tienda”. Intra acolo negresit, pentru ca o sa ai parte de jamon bun (iberic, serrano, de pata negra), ba chiar si jamon de taur, carnati cu sangria, branza de multe feluri, plus tarta cu migdale, orez pentru paella, vase pentru cuptor, cateva feluri de vin, ulei de masline. In plus, cred ca e locul unde am gasit cel mai ieftin jamon. Cu vreo 14-15 lei am luat vreo 200 de grame. In plus am primit o felie de tarta, un pahar cu vin si o lectie gratuita despre diferentele dintre felurile de jamon. Cheers to that!
Tags,
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
 1. Diana says:

  L-am notat! :)
  O sa revin cu un comentariu dupa ce-l vizitez.

 2. xxl says:

  Mmmm, la astea ar merge spus cate ceva si despre paharul cu vin :)

 3. Anonymous says:

  Bai ar trebui sa imi dea spaniolul si mie tarta si vin “ca cadou” ca i’am facut reclama indirect. Da’ din pacate nu’s nici fata si nici spaniola nu stiu ca sa ma pot conversa cu el.
  Ma bucur in schimb ca ai reusit tu :)

Comenteaza
Follow on Instagram