Pre X-mas Party
22 Dec 2010, Cristina Mazilu
Am pastrat bunul obicei de anul trecut, si am facut pre x-mas party cu prieteni, cadouri, vin fiert, turta dulce, dar si ceva nibbles & bere de casa. Care tin sa spun ca a iesit genial de buna, dovada stand naveta ramasa goala in urma petrcerii de aseara :))
Si am avut smochine uscate umplute cu branza gorgonzola in invelite-n prosciutto, felii de castravete topped cu crema de branza cu verdeturi si somon afumat, lingurite (cum am vazut io la Foodie Family – 10x for the tip, Monica;) umplute cu sfecla rosie, somon si hrean, pate de ciuperci cu cimbru si patrunjel…

…rosii cherry cu mozzarela si prosciutto, carnaciori tavaliti in miere si inveliti in bacon, prune uscate invelite-n bacon.

Dar si un upside-down berry cake (cu fructe de padure de la Auchan, care se vand varsate la 10,89 lei/kg – asa cum a povestit Cookie). Plus o crema de zahar ars facuta de Mimo – e ce vedeti acolo-n castron si tre’ sa ma credeti ca a fost lovely :x

In rest ne-am holbat la brad si ne-am dat cadouri
…rosii cherry cu mozzarela si prosciutto, carnaciori tavaliti in miere si inveliti in bacon, prune uscate invelite-n bacon.
Dar si un upside-down berry cake (cu fructe de padure de la Auchan, care se vand varsate la 10,89 lei/kg – asa cum a povestit Cookie). Plus o crema de zahar ars facuta de Mimo – e ce vedeti acolo-n castron si tre’ sa ma credeti ca a fost lovely :x
In rest ne-am holbat la brad si ne-am dat cadouri
Sper sa treaca usor zilele ce vin, prevad abuzuri de tot felul :)) Maine ma apuc de curcan, just so you know ;)
“renificati” – rofl, very porn:)))
superbe pozele:)..si ce aranjamente frumoase la apritive::X..daca as putea sa mananc pozele as faceo pentru ca pare totul foarte delicios:D
Mega-yummy… Drooling… :D
Intrebare: cum ai facut pateul de ciupeci? :>
@martisor – calit o ceapa in unt, adaugat cimbru si usturoi, pus ciperci champignon si hribi tocati, prajit pana iese apa, apoi amestecat cu unt. cam asa. povestesc zilele astea pe larg :)
foarte bun pateul de ciuperci, mishu era sigur ca a fost de fapt cu carne de pui:))))
De unde ai cumparat decoratiunile de brad??? I WANT
reteta de pateu de ciuperci nu e in GoodFood de luna aceasta?
abuzuri ? se accepta si cele sexuale ?
@cookie – hihihi
@anonim – pai ikea, kika, targul de craciun de la viena, cateva-s handmade, altele nu mai stiu de unde. sunt destul de cautate, crede-ma :p
@ana – ba chiar aceea e ;)
@anonim – mah, nu pot sa vorbesc pentru altii. eu imi vad de abuzurile mele :)))
Buna, se poate, te rog, sa explici pe scurt cum se fac linguritele umplute cu sfecla rosie, somon si hrean? Arata foarte interesant – am cautat aici peste tot, inclusiv la foodiefamily, dar nu am gasit nimic :) Multumesc mult.
@lili – pai iei o lungurita, aranjezi in ea o feliuta de somon afumat, peste care pui niste sfecla si un varf de cutit de hrean. atat :-)