Despre concertul Rolling Stones, fara carcoteli

18 Jul 2007, Cristina Mazilu

Nu vreau sa mai aud despre cat slab si uscat e Mick, ce ruginit e Keith si cum Rolling Stones e o trupa de obositi-consumati (!)

Nu cred ca asta a fost concertul secolului, chiar cred ca a avut o sonorizare slaba (chiar proasta pe alocuri), plus ca am murit de sete, courtosy of Events. Dar a fost un eveniment. Unul chiar foarte important, care a atarnat greu mai ales datorita incarcaturii emotionale si energetice.

Cum un concert Rolling Stones acopera un public de mai multe generatii, eu am fost cu tata pe stadion. Mama a stat ca o doamna, in tribune :P Si a fost foarte tare sa ne agitam si ca carcotim in familie (mai ales el). In plus, tata a descoperit recent pozele si filmuletele facute cu telefonul asa a tras tot ce a putut cu “stafiile creponate”, cum i-a numit ei pe Stones :))

Nu sunt fan Stones, le cunosc mai ales repertoriul comercial insa pot sa apreciez un show bine pus la punct. Si cel de la Lia Manoliu a fost impecabil in ceea ce priveste productia concertului. Plus ca a avut momentul acela genial in care scena secundara s-a deplasat cu toata trupa pe niste sine, ajungand fix in mijlocul gazonului. De acolo au cantat “Miss You” si “Satisfaction” de m-am infiorat. Nu pentru muzica, pentru ca nu s-a auzit trupa mai deloc, dar era un stadion de vreo 60.000 de suflete care stia toate versurile pe de rost. Plus ca, silly me, chiar m-am emotionat atunci cand Jagger & Co. au ajuns la doar cativa metri de mine, si se vedea cum dau tot din ei pentru public. Nota bene – intre 60 si 66 de ani.

Si inca ceva, chiar daca stiam care va fi set list-ul concertului, “bluzăritza” de liceu din mine tot a suspinat ca n-a auzit “Angie :))

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
 1. camelia says:

  au, si eu am regretat ca nu a fost angie, si cel putin jumate de stadion. cred ca ar fi fost nemaipomenit daca ar fi cantat.
  in rest faza cu apa, absolut oribila.

 2. boo says:

  Paragraful 4 – exact! :)

  Intr-adevar Keith arata just like an undead old pirate [cred ca n-a avut nevoie de machiaj in piratii din caraibe :))]dar are un zambet foarte frumos!

  Cel mai mult mi-a placut you got the silver & the james brown tribute, cand a cantat negresa aia absolut superba.

 3. Muzicant says:

  Pai problema e ca a fost un “eveniment” drept care lumea s-a prezentat fix ca la circ. Jumate din stadionul ala habar n-avea ce se intampla acolo. A venit pt ca da bine. Cat despre sonorizare, incerc sa o spun cat pot de elegant…nu stiu ce concerte ai vazut tu, pe ce scene si cu ce trupe. Stiu insa ce am vazut eu. Treaba sta cam asa: n-a existat nici macar o problema la sunet iar mixajul a fost perfect . Cine zice altceva, e fundamental surd.
  Ca acustica stadionului nu e buna, asta e cu totul alta poveste.

 4. Doru says:

  Prin “Love actually” aparea “The bad granddaddy of rock’n’roll”. Ei sunt “The good granddaddys of rock’n’roll”… si stiu sa faca un show asa cum trebuie. Jos palaria!

 5. pati says:

  The Charlatans mi-au confirmat tot ce speram sa imi confirme !! (si cind te gindesti ca deschid doar de vreo 4 ori pt rolling stones in 2007 imi dau seama ca am avut un noroc nebun! )

 6. Mazilique says:

  problema cu sonorizarea a fost ca la jumatatea stadionului, exact inainte de al doilea rand cu boxe, se auzea fff prost. practic, daca erai langa scena mobila atunci cand s-a oprit in mijloc, chiar nu se mai auzea nici pe draq. in rest da, mixaj f. bun.

 7. pinkd says:

  Din tribuna s-a auzit bine, mult mai bine decat la Depeche Mode (am stat aproximativ in aceeasi zona la ambele concerte). Intr-adevar 2,3 piese vocea se auzea cam prea incet.

Comenteaza
Follow on Instagram