Ce bine arata! Din pacate am terminat hartiutele pentru muffins, timp sa merg la cumparaturi si chef sa frec tava daca le fac fara hartiute nu am, asa ca se amana pentru weekend.
@vertange – weekendul e aproape :D @anonim – gratarul cred ca l-am luat de la daiso (un magazin cu porcarele japoneze din auchan), dar se mai gaseste si prin hypermarketuri :)
Unde-s dulciuri, cu placere :)))…urmaresc blogul de cateva luni….si, desi uneori nu prea am chef sa misc un deget, numai cand vad pozele `mi vine repede toata inspiratia si pana e gata numai pozele le am in cap….:))))) Ms ca esti o inspiratie :P :X extraordinare retete..de poze..nu mai zic…ca iar mi se face pofta :X
@anonim – glazura neagra e ganache de ciocolata (ciocolata topita pe baie de abur cu smantana pentru frisca si putin unt), iar cea alba e zahar pudra cu putina apa si putina zeama de lamaie :)
RETETA,MAZI!!!!!!!!! *puppy eyes*
ia d’aci :)) http://chez.mazilique.ro/2009/12/chocolate-whisky-muffins.html
eu sunt cu offtopicurile
iertare, va rog [blink, blink]
da’ cum pe twitter nu pare sa raspunzi vreodata, trebuie sa intreb aici :D
spune-mi, te rog, ai idee daca in Bucuresti se gasesti cumva vin din asta?
http://www.vin-et-champ.fr/photos/grandes/acheter-domaine-d-uby-colombard-ref-421000_2.jpg
tu te pricepi la vinuri si poate ai auzit, vazut vreodata
thanks :)
@zuzu – n-am vazut, da’ arunc un ochi :)
multumesc :) !!
am baut mai demult, in belgia, mi s-a parut cel mai minunat vin din toate incercate vreodata si mi-as dori sa dau de el si in Ro undeva.
in Brasov nu e, am cercetat.
mmmmmmmmmmm!!!!!!!
ok, me’s gots to do this :)
Hello, Mazi, care e reteta pentru toppingul acela delicios?
mara – royal icing=zahar pudra+putin albus+un strop de zeama de lamaie –> mixed :)
Imi plac fotografiile tale. Pun in valoare si mai mult minunatiile pe care le faci :)
@teo – multumesc!
Ce bine arata! Din pacate am terminat hartiutele pentru muffins, timp sa merg la cumparaturi si chef sa frec tava daca le fac fara hartiute nu am, asa ca se amana pentru weekend.
^_^ ce buuuun! i’m droooling! dar am si o intrebare: de unde ai tu racitorul acela de prajituri (=gratarul cu picioruse de racit praji’ pe dansul)?
,iuiu
@vertange – weekendul e aproape :D
@anonim – gratarul cred ca l-am luat de la daiso (un magazin cu porcarele japoneze din auchan), dar se mai gaseste si prin hypermarketuri :)
Unde-s dulciuri, cu placere :)))…urmaresc blogul de cateva luni….si, desi uneori nu prea am chef sa misc un deget, numai cand vad pozele `mi vine repede toata inspiratia si pana e gata numai pozele le am in cap….:))))) Ms ca esti o inspiratie :P :X extraordinare retete..de poze..nu mai zic…ca iar mi se face pofta :X
te rog spune.mi cum ai facut glazurile de pe muffins, arata ft bine!
@anonim – glazura neagra e ganache de ciocolata (ciocolata topita pe baie de abur cu smantana pentru frisca si putin unt), iar cea alba e zahar pudra cu putina apa si putina zeama de lamaie :)