De pe blog, in bacanie

02 May 2011, Cristina Mazilu

Vedeti voi briosele astea din poze? Maine pe la 11:00 duc la Bacania Veche un cosulet cu unele fix la fel.

Photobucket

Asa ca de maine incepand, in fiecare zi, la Bacanie vor fi cateva bunatati pe care le-am gatit de cu dimineata – asta pentru pofticiosii care trec zilnic pe aici si sunt curiosi sa vada despre ce-i vorba :)
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (5)
  1. Sa zicem ca e doar inceputul! Ce mai urmeaza? Vedem noi!!! :) ;)

  2. doina says:

    O reteta, ceva? Sau intii sa gustam?

  3. Mazilique says:

    reteta a fost mai demult pe blog

  4. doina says:

    Eu in locul tau as fi ridicat sprinceana la intrebarea daca vreau pieptul de rata mediu sa bine facut – de obicei, carnea de rata nu e de facut pe gratar, dar ce stiu eu… Nici o surpriza, deci, ca era uscat si atos, noroc de sos – sa-l mai inmoaie, zic. Deci nu era neaparat reincalzit, era gresit conceptul :)Oricum, data fiind escala post-restaurant, as zice ca ati plecat flaminzi, ceea ce nu e neaparat un lucru rau, dar se poate si mai ieftin :))

  5. doina says:

    bineinteles, era commentul pentru postul de Brasov :))

Comenteaza
Follow on Instagram