De pe blog, in bacanie
02 May 2011, Cristina Mazilu
Vedeti voi briosele astea din poze? Maine pe la 11:00 duc la Bacania Veche un cosulet cu unele fix la fel.
Vedeti voi briosele astea din poze? Maine pe la 11:00 duc la Bacania Veche un cosulet cu unele fix la fel.
Sa zicem ca e doar inceputul! Ce mai urmeaza? Vedem noi!!! :) ;)
O reteta, ceva? Sau intii sa gustam?
reteta a fost mai demult pe blog
Eu in locul tau as fi ridicat sprinceana la intrebarea daca vreau pieptul de rata mediu sa bine facut – de obicei, carnea de rata nu e de facut pe gratar, dar ce stiu eu… Nici o surpriza, deci, ca era uscat si atos, noroc de sos – sa-l mai inmoaie, zic. Deci nu era neaparat reincalzit, era gresit conceptul :)Oricum, data fiind escala post-restaurant, as zice ca ati plecat flaminzi, ceea ce nu e neaparat un lucru rau, dar se poate si mai ieftin :))
bineinteles, era commentul pentru postul de Brasov :))