Every Little Thing She Does Is Magic (or reconsidering mondays)

19 Mar 2007, Cristina Mazilu

Cand credeam ca ziua de luni nu mai poate fi salvata din ingrata conditie de prima zi a saptamanii, this monday came out all shiny, perfect and glam. And I just love it.

Intai am auzit zvonuri, la inceputul lui ianuarie, apoi treaba a fost sigura, iar de la inceputul lunii a fost clar si concret. The Police s-au reunit si au turneu in Europa iar pana acum am tot urmarit site-ul oficial si pe cele de bilete. Azi dimineata la ora noua s-au pus in vanzare biletele pentru Viena. Pe la pranz, dupa ce site-ul se deblocase, imi spunea ca nu mai sunt bilete disponibile. Cateva spume mai tarziu am gasit un alt site care, cel putin teoretic mai avea bilete. Am dat cu cardul si acum cica ar fi pe drum :)) De azi in sase luni.

Si asa a inceput o frumoasa zi, in care a fost cald si bine si primavara. Tin minte cum anul trecut am vazut magnolia inflorita in curte la Muzeul de Arta abia cand era pe trecute. Si am fost asa de trista. E limpede faptul ca acum sunt mult mai zen, pentru ca am tocmai vazut un copac abia inmugurit. Plus un tip simpatic, caruia i-am zambit :))

Pe langa toate astea, cand am ajuns acasa era curat si ordonat (by the magic of a nice cleaning lady) iar peretii erau perfecti (by the magic of mazi, care e o artista desavarsita, in caz ca mai erau dubii).

Ma duc sa stau in hamac si sa ascult “Every Step You Take” si sa ma infior.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. andra says:

    so..u realy have a nice life!:)

  2. Mazilique says:

    life on a blog may appear nicer than it actually is :(

Comenteaza
Follow on Instagram