Le temps des cerises

22 Jun 2011, Cristina Mazilu
J’aimerai toujours le temps des cerises, c‘est de ce temps-là que je garde au cœur une plaie ouverte.
In alta ordine de idei, nu cred ca o sa fac vreodata prajituri cu cirese sau alte cherry pies. Jumatate din cirese sunt mancate pe drumul dintre piata si casa. Nici restul nu supravietuiesc prea mult timp.
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (6)
  1. Nu esti singura! In cantitati industriale daca se poate, in luna iunie nu stiu altceva decat cirese!

  2. Simona says:

    of, ce bine de voi ca puteti manca…eu tre’ sa stau, sa le desfac, sa vad daca au viermi si abia apoi cu chiu cu vai sa le mananc :D
    astept sezonul de visine :D

  3. Mazilique says:

    @psiho – corect!
    @simona – esti vegetariana?! :))

  4. ce dragut! de unde e teh lovely quote?

  5. Mazilique says:

    din piesa cu acelasi nume :)

Comenteaza
Follow on Instagram