Bloggers’ Night Out (5) – cu GoodFood @ Roberto’s on La Strada
30 Aug 2011, Cristina Mazilu
Foarte greu mi-a fost sa ma adun si sa scriu o postare noua, nu de alta, da’ de o saptamana si ceva mi-am facut un obicei nou – sa ma culc undeva intre 3 si 5 dimineata. Ceea ce n-ar fi o problema daca in timpul zilei n-as fi un zombie cu trei perechi de cearcane. Motivul pentru care am programul de somn (aproape) la fel de dat peste cap ca cel ai unei proaspete mamici e ca am si eu un soi de new baby – siteul GoodFood.ro, caruia tocmai ce i-am dat un refresh la layout & structura :x
Deci ocazie perfecta de pierdut noptile, dar si de sarbatorit. Asa ca vineri mi-am inchis laptopul si am convocat gasca (Cookie, Madalin, Elena & Anca) la Hilton, pe terasa Roberto’s on La Strada.
S-a lasat mancare buna (cum altfel?) si cu discutii delirante. Pozele nu le luati in seama, ca deja era prea intuneric pentru ceva decent, da’ sa stiti ca la lumina lumanarilor s-au intamplat: salata de calamari, midii cu vin alb si sofran, creveti in crusta de pesmet, parmezan si coaja de lamaie, burrata cu rosii cherry tomato si sparanghel, prosciutto cu pepene galben, apoi niste peste la gratar, cotlete de miel cu pecorino, paste din pesmet cu fructe de mare, cotlet milanez de vitel, vita chianina cu salata de rucola, plus o pizza calabrese, sa stim o treaba.
Toata treaba stropita cu sampanie, grappa si pe alocuri bere.
Cititi aici la Cookie cum s-a desfasurat seara (in detaliu ;). Si numa’ bine c-a scris ea, ca eu fix ramasesem cu o gramada de blancuri. Si pe cuvant ca de data asta n-a fost de la Piper-Heidsieck (ba chiar am inchis seara cu apa plata. stiu, nici mie nu-mi vine sa cred. adevarul doare, e trist si nu implica mahmureala)
Deci obosita, cum spuneam. Si multumesc platformelor de blogging pentru acest loc in care pot sa ma dau lovita si sa-mi imaginez ca omenirea imi plange de mila si in final face cheta sa-mi ridice o statuie din shorici.
Iar voi treceti pe la terasa Roberto’s cat serile inca mai au temperatura asta perfecta, apoi intrati pe GoodFood.ro ca io asta fac cu viata mea these days [insert here shameless promo :))]
Roberto’s is the best! Mai ales ca de curand au un nou chef… si eu recomand inghetata de nuci si de sofran! Inghetata e facuta in casa. La ei pana si biscuitii care ii primesti la cafea sunt facuti in casa…de fapt in hotel…
bai mazi, dar de caracatita ai n-ai scris nimic?!
@anca – bun indeed
@cookie – daca-ti spun ca-i blanc..
http://rapireadinserai.blogspot.com/2011/08/despre-un-alt-fel-de-mitocanie.html
imi place cum arata noul goodfood.
ah, cat imi plac mie lupii astia moralisti, care scriu intru eradicarea snobilor si luminarea populatiei, da’ n-ar avea curajul nici sa dea numele personajului infierat in poveste si nici n-ar deschide comentarii pe blog. ca mde, nu-i asa, tot vorbim despre intergritate si bun simt. ah, nu, pardon, despre un alt fel de mitocanie. my bad :D!
Zazuza – eu cred ca prima chestiune este ca Mazi a scris greshit numele bauturii si ca ar fi de dorit sa invetze:
1. sa nu foloseasca denumiri greshite.
2. sa controleze unele detalii, atunci cind nu e sigura.
(3. desigur ca o cultura generala serioasa nu strica nici ea in acest tablou.)
Ceea ce sint sigura ca o sa faca, intrucit au existat precedente, cu gresheli de acord in limba franceza, si Mazi a corectat, atunci cind i s-a atras atentzia.
In rest, nu merita sa pornim razboaie aici, unde e o atmosfera placuta si de un anume flavour – asta este exact motivul pt. care acel blog si-a inchis comentariile, acum vreo doi ani. Nu ca sa nu te lase pe tine sa-i critici pozitzia, in timp ce ignori – din loialitate fatza de Mazi – substantza chestiunii.
draga Vera, nu porneste nimeni nici un razboi, caci cauza e una minora si nu merita atata efort. dar, asa cum persoana respectiva are voie sa isi exprime pozitia, asa am voie si eu. in plus, eu am zis altceva decat ai inteles tu. punctul meu de vedere este ca daca vrem sa atragem atentia cuiva asupra unei greseli sau a unui comportament inadecvat si alegem sa facem asta intr-un articol scris pe blogul propriu, o facem punctual, cu nume, eventual link, ori venim direct pe blogul inculpatului si ii spunem ce avem de spus. nu facem referiri la unele “domnisoare din blogosfera” (care poate au bunul simt sa se si recunoasca in articol) si nici nu inchidem comentariile. daca avem o opinie si o exprimam public, atunci ar trebui sa avem taria de caracter sa acceptam si pareri contrarii. unde e dreptul la replica? nu mi se pare elegant deloc ce a facut persoana aceasta. si aici pun punct discutiei acestea aici. daca vreti sa dati cu rosii stricate in mine, va astept in replica, tintind bine inspre enemici cu niste oua clocite, la mine pe blog ;)). pace!
dragi toti, eu oricum nu ma iau asa de in serios. nu cand e vorba de blogul asta, ca de asta se si vede ca-l scriu cu picioarele :)) deci sa ne relaxam si sa bem niste Piper-Heidsghdfjsdhgjhfjd :))))
substanta chestiunii este ca aceasta “domnisoara” si-a tras in cap niste trafic, for the life of me nu inteleg de ce nu i-a sters mazi linkul. ah si, de asemenea, francezii – le poop.
nu gasesc GoodFood pe sept si am intrebat si ieri de el :((
apare abia pe 6 septembrie :((
aaaaaaaaaaaaaa, asa deci, hai ca m-am mai linistit :) multam fain