Mancarea de la Londra – ziua 6 // Barbecoa (Jamie Oliver & Adam Perry Lang)

26 Oct 2011, Cristina Mazilu
Mda, se pare ca tot n-am terminat epopeea londoneza… Da’ o sa fiu foarte scurta si la obiect ;)
In spatele catedralei St. Paul, la parterul unui centru comercial, am gasit restaurantul Barbecoa, semnat tot de Jamie Oliver, alaturi de Adam Perry Lang. Aici a trebuit sa facem o rezervare (am sunat la pranz pentru cina in aceeasi seara, deci nimic spectaculos, dar avand in vedere ca treaba tinde sa se aglomereze pe seara, e indicat).
Carciuma e mare, foarte luminoasa, iar noi am prins o masa chiar la geam, cat sa ne benoclam la catedrala de peste drum.
Am inceput cu un bread board cu unt de casa (4 lire) …
…si o portie de crispy pig cheeks (delicios!) cu cateva frunze de salata si niste conopida marianta cu arome indiene (8 lire)
La felul principal Iv s-a inhamat la un cotlet de porc (maaaare) cu frunze verzi de kale (un fel de varza) sotate si piersici in bourbon (17 lire), 
am impartit garniturile: cartofi prajiti in untura de gasca (4 lire) si piure de cartofi cu usturoi copt (4 lire), 
iar eu m-am bagat la o friptura de vita (dry aged rump steak) cu vinete si niste verzituri (19 lire)
Medium rare, desigur :)
Desert nu am mai luat, ca oricum n-am putut termina felurile principale. Dar la iesire am tras cu ochiul in bucataria deschisa
Toata distractia, plus doua ape si doua beri a fost vreo 75 de lire. Cam mult, daca e fac o comparatie cu Petrus. Dar average pentru un restaurant cu pseudopretentii din Londra.
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. Jamie Oliver induce pofta de mancare numai prin felul in care descrie felul pregatit, imi imaginez ca si mancarea din restaurant era pe masura.

  2. Tare as vrea sa gust si eu o data mancarea gatita de Jamie. Arata asa de bine.

Comenteaza
Follow on Instagram