City Rush (2)

30 Oct 2012, Cristina Mazilu
In timp ce pe Avon Space se desfasoara un concurs in care fetele isi uploadeaza fotografii purtand diverse tinute, eu mi-am scos camera foto prin oras. Misiunea mea a fost sa merg la un eveniment, unde sa gasesc outfit-uri that catch my eye si sa le fotografiez. Pe cat de entuziasmata eram ca voi scormoni orasul ca o mica sartorialista wannabe, pe atat de tare m-am potolit cand am vazut ca treaba nu e asa usoara.

Cool city girls nu sunt chiar asa usor de gasit. Nu iesi in fata blocului si apar gonind din toate intersectiile. Se lasa cautate. Si chiar daca se intampla sa le gasesc, eu mi-am pierdut obisnuinta (si usurinta) de a intra in spatiul personal al oamenilor (cum era acu’ vreo 5 ani, la Sziget, cand dadeam peste personaje ca asta)

Si in cautarea acestor fete cu outfit-uri fabuloase, am ajuns la Sala Palatului, unde lumea venea sa vada Lacul Lebedelor. Iar eu m-am simtit ca la cumparaturi (de haine, nu de legume din piata). Gaseam cate ceva, dar in final, nu-mi placea nimic pana la capat (no wonder I kinda hate shopping). Asa ca am ales detalii.

Funda neagra a Oanei
Si silueta ei all lean and slim
Geanta neagra
Haina oversized
Bratarile layered
Black on Black

In final, am fost foarte dezamagita ca in juma’ de ora, cat am stat in fata Salii Palatului, nu m-am transformat intr-un Scott Schuman. Pfff, ca sa vezi. Asa ca, in episodul urmator, daca nu reusesc sa gasesc niste printzese picate de pe catwalk, poate incerc macar sa fac fotografiile ziua, nu in bezna noptii :-))

Pana atunci, concursul City Rush continua – faci click aici, iti alegi stilul care te defineste, uploadezi o fotografie cu tine la un eveniment de prin oras si, daca strangi cele mai multe like-uri, poti castiga un set Avon City Rush.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram