In vizita la Cookie Jar

17 Mar 2013, Cristina Mazilu

Ea e Anca. Pentru cine nu stie inca, ea face cele mai frumoase torturi. Ever. E simplu de tras concluzia asta daca arunci un ochi aici. Eu m-am convins ca sunt si cele mai bune dupa o seara in care am abuzat de niste felii de tort cu zmeura si fistic.

Acum doi ani si-a deschis un blog dulce – Cookie Jar, iar anul acesta si-a deschis si un loc magic, unde face toate minunile astea de care ziceam. Saptamana asta i-am facut Ancai o vizita la “atelier”. M-a primit cu ceai cald, briose pufoase si zeci de prosecco marshmallows.

Cat Anca a mesterit cele mai frumoase flori de vanilie din sugar paste, am povestit si despre cum e sa lucrezi toata ziua intr-un fel de basm cu personaje colorate, intr-un loc care miroase a prajituri proaspat scoase din cuptor, are pereti imbulinati si flori proaspete. Am plecat nu doar high on sugar, dar si mult mai happy – Anca e unul dintre cei mai luminosi oameni pe care-i cunosc. Asa ca sper sa nu o iau prin surprindere daca ajung iar sa-i bat la usa pentru inca o doza de good vibrations.

Ce vroiam de fapt sa spun e ca azi e ziua Ancai. La multi ani!

Tags
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. Nora Fab says:

    cuchi ger – frumos blog. M-am simtit hepi dupa ce m-am uitat la el.

  2. snoopy says:

    Multumesc, multumesc ca ai scris acest post. Mereu ii Cotrobai in borcan si ma intreb ce mai face, abia astept sa vad poze (well. Si povesti) din locul magic unde lucreaza. Trebuie ca e tare ocupata.

Comenteaza
Follow on Instagram