Muviz, muviz, muviz!

27 Sep 2006, Cristina Mazilu

Vineri, sambata, duminica, luni si marti au fost zile de film. Azi nu cred ca-mi iese :(Duminica trebuie neaparat sa ajung la program John Dilworth, iar pe 2, 3 si 4 octombrie vreau sa merg la Elvira Popescu. C-asa vreau eu!

Later edit (pt. Midori & Spiridus): vineri am fost la My Super Ex-Girlfriend, care sux big time. Sambata am revazut Cars, dar in varianta dublata in romana, care m-a impresionat placut – respecta foarte bine varianta originala. Nu ma asteptam ca actorii romani sa interpreteze asa misto. Duminica am fost la Monster House, alt film de animatie, dar thriller :p Nu m-a dat pe spate. Luni am fost la anim’est – Mosaic 5. Primele filmulete chiar nu mi-au placut, iar cand a inceput cea mai misto productie din serie, a trebuit sa plec pentru ca intarziam la un concert. Eh, si marti am fost din nou la anim’est. Nici nu m-am uitat sa vad ce anume rula la Union, am fost la ce incepea cand imi terminasem eu treaba. Mi-a crapat capul cand am vazut ca e tot Mosaic 5 :D Am aprofundat ;)

Luni incepe la Institutul Francez un program care se numeste “Carte blanche a…” (sau asa ceva, dupa cum am mai spus, eu nu vorbesc franceza :D ). Trei seri pe luna, la sala Elvira Popescu va fi prezentat cate un regizor roman. Pentru octombrie a fost ales Tudor Giurgiu, astfel ca luni ruleaza Legaturi bolnavicioase, iar marti si miercuri doua filme frantuzesti care i-au placut lui – Jules et Jim (Truffaut) si De battre, mon coeur s’est arrete. Delicious, mai ales ca nu credeam ca o sa mai prind ultimul dintre filme prin cinematografe :)

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (4)
 1. Am fost eu duminica la Dilworth. Nu prea mi-a placut ca a inclus si “Courage” in program. Otherwise, a fost ok. As in much much better decat “mixajul 8”, care i-a precedat.
  Daca cumva ai fost la Anim’est pe la alte filmulete, astept recomandarile tale ;)
  Sper sa nu fiu iarasi dezamagita in weekend.

 2. andrei says:

  maniaca mica ce esti:)

 3. spiridus says:

  pai si de ce nu ne povestesti si noua cum a fost, cum ti-au placut/neplacut filmele?

 4. pati says:

  “De battre…” mi-a placut mult, “Jules et Jim” ma tenteaza de mult, sper sa ajung macar acum la Elvira Popescu. 10x de info :)

Comenteaza
Follow on Instagram