The Good, the Food and the Party. BBQ Party
11 Jul 2013, Cristina Mazilu
26 iunie. La Seratta. Good Food BBQ Party #2. 36 de feluri de mancare. 100 de invitati. Epic stuff.
Now we eat, k? |
Dips & Spreads |
Chillin’ |
Hummmmmus |
Waiting for the nomz |
Nomz |
Things are getting hot |
My oh-so-beautiful-and-effin-funny deputy, Oana |
Is the BBQ ready yet? |
1/2 Foodie Family |
Ce, credeati ca Facebooku’ se updateaza singur si cu puterea mintii? |
Still hot |
Food bloggers in action |
Lil’ food blogger in action |
The lovely Cookie |
Porc! |
Yours truly, Iulia Timoșenko, pitipoanca de gratar |
Now you’re talking |
Slurp |
Friends & urban family |
Finally, it’s here |
Poze cu desertul nu avem pentru ca ne-am imbatat era tarziu.
Alte povesti mai frumoase, mai cu vorbe si cuvinte au avut Cookie, Butter and Cream, Alexandra Blas, Andie, Mansarda cu Bunatati, Dragostea din Farfurie, Mananc inteligent, Kiss the Cook, Nihasa, Radu Voicu, Sisters Kitchen.
Daca vreti retetele cu care ne-am incercat mana (si uneori nervii :)) la petrecere, le gasiti aici.
Mai multe poze vedeti aici.
#GFBBQParty in cifre
- 1 deget taiat (al Georgianei, dar nu de tot…)
- 1 cratita cu caramel distrusa
- 57 de buchete de patrunjel. Ar fi putut fi Good Food Patrunjel Party
- 7 kilograme de unt
- 24 de capatani de usturoi
- 100 de cupcakes pregatite dupa reteta Oanei
- 53 de kilograme de carne
- Niciun ulcer perforat
- 15 kg de pepene rosu
- 456 de capsuni
- 2 kilograme slabite de mine in agitatia pregatirilor (mai am nevoie de 4 petreceri si ajung unde trebuie)
- o cantitate de alcool care a fost uitata
Si, cu voia dumneavoastra (dar si fara, pentru ca pot :)) – multumiri:
- Selgros, pentru ca fara carne gratarul e pustiu, ca viata fara rosé.
- Heinz – pentru ca, seriously, mi-au facut un ketchup – hot, desigur – with my frekin’ name on it!!!
- Costa d’Oro – pentru ca cine mananca legume la gratar fara ulei de masline e un fraier. Julia Child a zis-o prima.
- Ponti – pentru ca sticla de otet de vin al de la ei a fost prima pe care am cumparat-o atunci cand m-am apucat de gatit, acum 4 ani, dupa cum se vede in reteta de cartofi noi la cuptor
Acestea fiind spuse, mai vreau o tura.
Daca nu as fi fost la super petrecerea GFBBQ as fi lesinat de invidie! :)
Ce mi-a placut mie:
1- ca lumea s-a simtit super -se vede din poze- fara fitze si figuri de dive…
2- chestiile din vasele de pe masa rivalizeaza serios cu ,,victimele ,, trase in teapa de pe gratar….
3- modelul rochitei lui Mazi….
Si fireste….pozele insotitoare…
Zi buna si racoroasa tuturor!
Mazi, ma ajuti, te rog frumos, cu linkul de la gfbbq party-ul de anul trecut? Erau acolo ceva retete de dips si eu tot caut postul acela pe blogul tau si nu-l gasesc :(