Taipei: touchdown

20 Aug 2013, Cristina Mazilu
Dupa 26 de ore in Viena, alte 13 petrecute in avion si inca 1h bonus, pierduta in aeroport pentru ca am incurcat ghiseele, am ajuns in Taipei. Diferenta de fus orar is a little bitch and I’m a little fussy pentru ca n-am mai dormit de saptamana trecuta.
Insa stau in ceea ce cred ca e cel mai frumos hotel care mi s-a intamplat vreodata (ce sa-i faci daca-mi plac pornosagurile astea cu cada in camera? :)). Pe birou, langa laptop, am niste fructe inca neidentificate si, de asemenea, sunt un pic lost in translation la micul dejun (eveniment de mare amploare, ce va avea loc in jumatate de ora or so). Din bufetul cu peste 100 de feluri, eu imi bricolez cele mai schizoide farfurii ever. Ieri, cand am ajuns, mi-am facut un platouas doar cu toppingurile de la nush ce fel de orez (dintre care unul avea gust de parfum solid). Daca atat m-am priceput.
Ma duc sa mai fac o incercare, sa-mi tineti pumnii. Daca izbandesc fara crize de bila, va povestesc despre al treilea cel mai inalt turn din lume (cu cel mai rapid lift din lume) (fotografia de mai sus e facuta de la etajul 89, dintr-un total de 101), despre un pranz cu Michelin star dumplings, o varza chinezeasca sculptata in jad, si o cina de la un restaurant taiwanez indigen.
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. alegzandra says:

    must.try.bubble tea!

  2. Mihaela says:

    Poate ne povestesti si ceva despre dulciurile de acolo.

Comenteaza
Follow on Instagram