This year is going to be…

01 Jan 2014, Cristina Mazilu
Nu l-am inceput cu paiete si sclipici, dar l-am inceput cu cativa prieteni. Ceea ce e mult mai bine.

Si azi (chiar azi!) am avut toate bunele (si laudabilele) intentii. Adica cel mai mare cliseu de inceput de an: mi-am luat Xbionicu’, my Nikes (thank you, Cookie) & my running playlist (it’s a work in progress, I’ll share it with you later) si am plecat sa alerg. Lola, alter-egoul meu sportiv, care se imbraca colorat si vrea casca de ski roz, a revenit, dupa o pauza de 7 luni. Fix azi, ca doar ii plac cliseele si funditele.

Si pentru ca “universul conspira” (Coehlo, Murphy, whoever you are, go eff yourself!), cand ajung in fata pistei de atletism, masina mea se decide sa nu mai mearga. In mijlocul strazii, pe linia de tramvai, in timp ce eu credeam ca o sa fac un u-turn rapid urmat de o parcare laterala. Ei bine, nu. Un vatman furios si trei baieti care au impins masina mai tarziu, m-am vazut fortata sa alerg inapoi spre casa (nah, daca ti-a trebuit miscare pe 1 ianuarie, ia sa te saturi!).

Si pentru ca am refuzat ca anul asta sa inceapa cu masina stricata si muraturile de la tata abandonate-n portbagaj (not to worry, ma duc maine cu recuperatorii), am hotarat ca e cazul sa “make lemonade”. Pe modelul “when life gives you lemons, you make gin fizz lemonade”, am decis ca when life gives you car problemes, you buy airplane tickets. Ocazie cu care in iulie il revad pe Alex Turner. Pentru ca au trecut 7 ani de la ultima intalnire and that’s 7 years too long. (Chestie care nu inseamna decat ca deciziile pe care lei iei in timp ce urli “Spilling drinks on my setteeeeeeee” with your favourite consultant, in your favourite cafe, while getting tipsy merry on bubbly, sunt unele dintre cele mai bune.)

Cheers to that! 2014 – let’s make it wanderlusty and let’s make it count!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. Mihaela says:

    demential

  2. stai sa vad devizu’ de la service si mai vedem noi dupa aia :D

Comenteaza
Follow on Instagram